Close sidebar
Close sidebar

Cel mai scump apartament din România s-a vândut cu peste 8 milioane de euro! Penthouse-ul îmbrăcat în sticlă are peste 1.000 metri pătraţi şi o piscină lungă de 9 metri!

Cel mai scump apartament din România s-a vândut în avans, aşa cum a dezvăluit dezvoltatorul imobiliar.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cel mai scump apartament din România s-a vândut, după cum au relatat specialişti în piaţa imobiliară. “Dezvoltatorul imobiliar One United Properties a primit avansul pentru cel mai scump penthouse vândut de companie până acum. Investitorul va încasa la finalizarea One Mircea Eliade 6,8 milioane euro, fără TVA, pentru apartamentul de la etajul 20. One United Properties ridică în paralel trei turnuri cu apartamente și o clădire de birouri în locul fostei hale Ford din cartierul bucureștean Floreasca. Subsolurile imobilelor au fost finalizate, iar structura este realizată în proporție de 80% și urmează să fie montată fațada”, a scris profit.ro.( vezi ce datorii a acumulat familia Simonei Halep după ce a investit în imobiliare)

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Citeste si: Consiliera lui Klaus Iohannis şi-a vândut apartamentul şi s-a mutat într-o vilă de 350 metri pătraţi! Vezi ce avere are Mădălina Dobrovolschi!

Cel mai scump apartament din România s-a vândut. Proprietarul va avea o priveliște de 360 de grade 

„Recent, investitorul a reușit să vândă cel mai scump apartament din complexul rezidențial, penthouse-ul de la etajul 20 al celui mai înalt dintre turnuri, cu 6,87 milioane euro, fără TVA, sau peste 8 milioane de euro cu TVA inclus.

Prețul include mobila și designul realizat de compania Lemon. Acesta este un preț record pentru piața imobiliară româneasc. Suprafața apartamentului va avea peste 1.000 de metri pătrați și va dispune de o piscină de 9 metri lungime și 3 metri lățime dispusă chiar lângă livingul care va avea o înălțime de 7 metri. Proprietarul va avea o priveliște de 360 de grade, apartamentul fiind îmbrăcat în sticlă, și nu are vecini pe etaj”, a mai relatat profit.ro.

Cel mai scump apartament din România s-a vândut. Complexul va avea 247 de apartamente exclusiviste 

Complexul va avea 247 de apartamente exclusiviste dispuse în două turnuri a câte 15 etaje fiecare și unul de 20 de etaje. Acesta face parte din ansamblul One Floreasca City care mai cuprinde și fosta hală Ford care va fi restaurată și modernizată, transformându-se într-un spațiu de retail operat de Auchan România, și o clădire de birouri de clasă A, denumită One Tower. Investiția în acest proiect este estimată la 100 milioane euro.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI