Close sidebar
Close sidebar

Cel mai scump zbor din lume costa 38.000 de dolari! Te vei rasfata in lux "la inaltime"! Imaginile la care oamenii normali pot doar sa viseze!

Compania din Emiratele Arabe Unite, Etihad, a lansat cel mai scump zbor din lume cu un cost de 38.000 de dolari. Etihad isi bate astfel propriul record de 32.000 de dolari pe o calatorie.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Te intrebi ce ti se poate oferi la banii astia? Simplu: o calatorie de vis la mii de metri altitudine si intr-un lux extraordinar. Zborul opereaza o singura ruta si are o escala. Vei putea merge intre Mumbai si New York, iar escala este la Abu Dhabi.

Costul imens include niste facilitati de lux. Vei sta intr-un "mini apartament" de 11,6 metri patrati in care ai un dormitor, o sufragerie si o baie.

Acestea sunt utilate si mobilate "ca la carte". Te poti bucura de un televizor cu ecran plat de 32 de inch, de canapea din piele si un pat extrem de confortabil.

Tot in banii astia ai inclus si transportul intr-o limuzina de lux de la aeroport catre hotelul la care stai, dar si un bucatar si un majordom la dispozitia ta pe toata durata zborului.

Cum distanta este una extrem de mare, cursa dureaza intre 19 si 21 de ore, asa ca ai timp destul pentru a te bucura de banii pe care i-ai platit pentru aceasta
calatorie.

Citește-ne pe

TAGURI
Life
Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI