Oamenii care pot identifica rapid numărul 1 ascuns între atâtea linii verticalau un spirit bun de observație, sunt orientați spre detalii și posedă abilități excelente de analiză și sinteză.

Citește și: Doar 1% dintre oameni pot găsi perechea de ochelari în această iluzie optică. Ai la dispoziție doar 8 secunde

Aceste trăsături sunt indicatori-cheie ai inteligenței ridicate, precum și a abilităților puternice de rezolvare a problemelor.

Test IQ. Poți găsi cifra 1 în imaginea de mai jos?

Poți găsi cifra 1 în iluzia optică de mai jos? Este un test aparent simplu, dar ai la dispozișție doar 8 secunde, potrivit site-ului  Jagran Josh.

Iluziile optice sunt puzzle-uri vizuale fascinante care ne provoacă percepția și abilitățile cognitive. Un tip popular de iluzie optică implică reperarea numerelor ascunse într-un model complex, cum este cazul imaginii de mai jos.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

iluzie optica Test IQ. Poți să găsești cifra 1 în iluzia optică de mai jos în maxim 8 secunde? 

Test IQ. Poți să găsești cifra 1 în iluzia optică de mai jos în maxim 8 secunde? 

[Sursa foto: Jagram Josh]

Aceste puzzle-uri nu sunt doar distractive, ci și o modalitate excelentă de a-ți testa și îmbunătăți abilitățile de observare și atenția la detalii.

Iluziile optice cu numere ascunse vă cer să priviți dincolo de ceea ce este evident și să observați diferențe subtile de forme, culori și linii.

Citește și: Iluzie optica virală. Doar 2% dintre oameni pot să găsească toate cele patru femei din imagine

Încercați să identificați numărul ascunse în iluzia optică pe care o aveți mai sus și vedeți cât de repede o puteți rezolva.

Chiar dacă nu ai reușit să te încadrezi în cele 8 secunde propuse de experți, nu ceda. Continuă să exersezi și urmărește cum îți cresc abilitățile de observație!

Citește și: Iluzie optică dificilă. Doar 2% dintre oameni găsesc dragonul ascuns printre castele în maxim 9 secunde

Iată rezolvarea testului IQ

Iată rezolvarea testului IQ

Iată rezolvarea testului IQ

[Sursa foto: Jagran Josh]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si