O explozie puternică a zguduit un restaurant plin de oameni din China. În urma acesteia, 31 de peroane și-au pierdut viața. 

„O scurgere de gaz petrolier lichefiat (…) a provocat o explozie în cursul folosirii grătarului unui restaurant”, a explicat agenţia, citând comitetul regional al Partidului comunist chinez. 

Citește și: Tragedie în China! 29 de persoane au murit într-un incendiu la un spital din Beijing

Alte șapte persoane au primit îngrijiri medicale în urma incidentului grav, iar două victime au suferit arsuri.  

Potrivit aceleiași surse, alte două persoane au fost lovite de cioburi de sticlă. Televiziunea oficială CCTV a transmis imagini în urma exploziei, de unde putea fi observat un fum gros care ieșea printr-o gaură.  

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

Citește și: Incendiu puternic la un hotel din Brașov

Tragedie în China! 29 de persoane au murit într-un incendiu la un spital din Beijing

Lucrările de construcție au provocat incendiul de la spitalul din Beijing care a ucis 29 de persoane, potrivit autorităților. Poliția chineză  a reținut 12 persoane în urma incendiului dintr-un spital din Beijing care a ucis marți, 18 aprilie 29 de persoane, majoritatea bătrâni internați, unul dintre cele mai mortale incendii din capitala chineză din ultimii ani.

Citește și: VIDEO- Cel puţin o persoană a murit şi cinci au fost rănite după ce o parcare supraetajată s-a prăbuşit în Manhattan

Incendiul care a cuprins o clădire de spitalizare a spitalului Changfeng a fost provocat de lucrările de renovare a interiorului acestuia, unde scânteile provenite din construcție au aprins vopseaua inflamabilă, a declarat miercuri Zhao Yang, un oficial al departamentului de pompieri din Beijing.

Citește și: Incendiu în Vâlcea: un bărbat s-a ales cu arsuri de gradul 1

Directorul spitalului și muncitorii din construcții se numără printre cei 12 suspecți reținuți pentru suspiciune de neglijență majoră, a declarat Sun Haitao, un oficial al Biroului de Securitate Publică din Beijing.

Citește și: VIDEO- Cel puțin 21 de persoane au decedat într-un incendiu în Beijing

Cel puţin o persoană a murit şi cinci au fost rănite după ce o parcare supraetajată s-a prăbuşit în Manhattan

O parcare supraetajată s-a prăbuşit în Manhattan, iar pompierii folosesc drone pentru a căuta persoane prinse între dărâmături. Printre victime, 26 erau pacienți internați, cu o vârstă medie de 71 de ani. Cea mai în vârstă victimă avea 88 de ani. O asistentă medicală, un îngrijitor și o familie au murit, de asemenea, în incendiu, potrivit lui Li Zongrong, șeful adjunct al guvernului districtului Fengtai.

Citeste si: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”- kfetele.ro

Citeste si: Emily Burghelea a suferit un grav accident! Fosta concurentă ”Bravo, ai stil!” desfigurată: ”Am intrat frontal într-un TIR”- radioimpuls.ro

Citește și: VIDEO- Șapte case din Dolj au fost cuprinse de un incendiu pornit de la candele aprinse în cimitir

În total, 142 de persoane au fost evacuate, inclusiv 71 de pacienți. Începând de miercuri, 39 de răniți erau încă în spital, dintre care trei în stare critică, a declarat Li Ang, director adjunct al Comisiei municipale de sănătate din Beijing. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si