Close sidebar
Close sidebar

Cel putin 33 de oameni au murit in Rusia, dupa ce au baut ulei de baie cu alcool toxic

Cel putin 33 de oameni au murit la Irkutk, in Siberia, dupa ce au baut uleiuri de baie parfumate, continand alcool toxic, au anuntat luni autoritatile ruse, citate de AFP.

,


DISTRIBUIE
acest articol

In total, 54 de persoane au ajuns la spital in weekend, dupa ce au baut un lichid prezentat drept ulei de baie cu paducel, a anuntat Comitetul rus de Ancheta, intr-un comunicat.

Potrivit autoritatilor, pe eticheta uleiului scrie ca nu trebuie baut, deoarece contine metanol, o substanta toxica folosita cu antigel. Unii beau, insa, metanol deoarece este ieftin.

CITESTE SI: Pericolul in ulei! Cat de periculos este uleiul incins pentru sanatate si ce ne recomanda medicii

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Doua persoane au fost arestate in urma deceselor si perchezitiilor facute in magazinele unde este vandut astfel de ulei de baie, au afirmat anchetatorii.

Parfumurile ieftine si lotiunile cu alcool sunt vandute fara restrictiile care se aplica bauturilor spirtoase si sunt consumate uneori de rusii saraci.

Sursa: News.ro.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI