Close sidebar
Close sidebar

Cel putin 34 de morti si 15 raniti dupa ce un autobuz a intrat in multime in Haiti

Cel putin 34 de oameni au murit si alti 15 au fost raniti când un autobuz a intrat, accidental, in multime, duminica dimineata, in orasul Gonaives, aflat la 150 de kilometri nord de Port-au-Prince, au anuntat autoritatile locale citate de AFP.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Ajunse rapid la fata locului, serviciile de interventie in situatii de urgenta au transportat ranitii la spital, in timp ce politistii au tinut la distanta multimea furioasa.

“Oamenii care nu au fost victime ale accidentului au incercat sa dea foc autobuzului, cu pasagerii inauntru ”, a declarat coordonatorul Protectiei Civile pentru departamentul Artibonite, Faustin Joseph.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

“Autobuzul, pasagerii si soferul sau au fost dusi in securitate in comisariatul Gonaives ”, a adaugat el.

Au avut loc o serie de incidente in zona accidentului, dar situatia s-a intors la calm, potrivit autoritatilor locale.


 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI