Close sidebar
Close sidebar

Cel putin 4 persoane si-au pierdut viata in urma furtunilor violente din ultimele zile

Cel putin patru oameni au murit in urma unor furtuni puternice din nordul Italiei care au provocat mai multe operatiuni de salvare de urgenta in regiunea muntoasa a tarii, relateaza luni DPA.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Un barbat a murit dupa ce a fost lovit de fulger pe Marmolada, cel mai inalt munte dintre Dolomiti, a informat duminica agentia Ansa.
In regiunea Friuli, un turist belgian de 41 de ani a murit dupa ce un copac i-a cazut pe cort, iar in zona Lombardia o femeie si-a pierdut viata dupa ce a alunecat de pe un traseu de ascensiune.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

O femeie a murit in Cortina d'Ampezzo dupa ce masina in care se afla a fost ingropata de o alunecare de teren, au declarat sâmbata responsabili din cadrul pompierilor.

Autoritatile locale din domeniul operatiunilor de salvare au vorbit despre "multe victime" in cursul weekendului si i-a avertizat pe iubitorii de drumetii pe munte sa ia alertele de vreme rea in serios.

Sursa: stiri.tvr.ro
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI