Cel puțin nouă persoane au fost împușcate după ce un schimb de focuri a izbucnit pe o plajă aglomerată din Florida, potrivit Mirror.

Victimele au fost transportate la spital

Zeci de turiști care se bucurau de weekendul Memorial Day au fost văzuți fugind de pe plaja Hollywood Beach după ce luni, cu puțin timp înainte de ora 19.00, s-au auzit focuri de armă în urma unei dispute între două grupuri.

Poliția a găsit nouă victime la fața locului, a declarat pe Twitter Chelsea Jones, reporter al CBS Miami, iar câteva dintre acestea au fost transportate la un spital local pentru copii. Cu toate acestea, vârsta victimelor nu a fost încă dezvăluită. 

Citește și: Atac armat cu 4 morţi, în Japonia: ”Ajutaţi-mă”

Zeci de turiști care se bucurau de weekendul Memorial Day au fost văzuți fugind de pe plaja Hollywood Beach.

Zeci de turiști care se bucurau de weekendul Memorial Day au fost văzuți fugind de pe plaja Hollywood Beach.

[Sursa foto: Mirror]

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Un bărbat a fost reținut, în timp ce o a doua persoană de interes rămâne în libertate, a confirmat poliția. The Sun a distribuit imagini video care arată trecători îngroziți care fug de la locul faptei. O femeie poate fi văzută alături de o tânără care s-a împiedicat, protejând-o cu corpul ei. 

Primarul Josh Levy  a sugerat că unele persoane au fost prinse în schimbul de focuri cu țintă precisă, deși acest lucru nu a fost încă confirmat de autorități.

O înregistrare video a incidentului de pe rețelele de socializare pare să arate o victimă nemișcată care este tratată în nisip. Mai mult, rapoartele locale au declarat că drumurile au fost închise și că a fost instituit un perimetru mare pentru a permite oficialilor să își desfășoare investigațiile.

Poliția a îndemnat publicul să nu se apropie de Hollywood Beach, de la Johnson până la Garfield Street. "Plaja noastră are milioane de turiști pe an.

Este o destinație foarte populară și frumoasă", a declarat Levy în citatele raportate de South Florida Sun Sentinal. 

Citește și: O îngrijitoare româncă a fost găsită fără suflare în locuința ei din Italia. Care a fost cauza decesului

"Acesta este un eveniment fără precedent. În mod normal, este o plajă liniștită", a mai adăugat acesta. Poliția a înființat un centru de reunificare pe Johnson Street și pe bucla de autobuz North Ocean. Plaja este situată la aproximativ 11 mile sud de Fort Lauderdale și la 20 de mile nord de Miami.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si