Close sidebar
Close sidebar

Cel putin zece persoane au murit si 100 au fost ranite in urma incendiilor din California

Cel putin zece persoane au murit, 100 au fost ranite, sute de cladiri au fost distruse si peste 20.000 de oameni au fost nevoiti sa-si paraseasca locuintele, in urma incendiilor din California, transmite Reuters.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Guvernatorul Californiei Jerry Brown a declarat stare de urgenta in Napa, Sonoma si Yuba, care includ principalele terenuri viticole. Ulterior, zona pentru care a fost declarata starea de urgeanta a fost insa extinsa.

Cele mai multe victime, respectiv sapte, s-au inregistrat in Sonoma, alte doua persoane pierzandu-si viata in Napa si una in Mendocino.

Conform CNN, peste 100 de persoane au fost tratate la spitale din regiunile Napa si Sonoma, pentru arsuri sau din cauz afumului inhalat.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Kim Jong Un iubește moda și luxul și cedează tentațiilor Occidentale. Ceasul lui costă cât salariul unui nord-coreean pe 10 ani- antena3.ro

De asemenea 1.500 de cladiri au fost distruse si au ars peste 20.000 de hectare de teren.

Un purtator de cuvant al Biroului pentru Servicii de urgenta al guvernatorului a avertizat ca bilantul vitimelor ar putea creste.

Sursa: News.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI