Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Cam asa s-ar traduce o vacanta cu adevarat extravaganta, pe care, evident, nu o gasim in ofertele agentiilor de turism, ci....ea este personalizata in functie de dorintele celui care-si permite. Cum ar fi o vacanta de o suta de mii de euro! Ati auzit bine!

Alice Udrea: "O vacanta pe iaht, de 100.000 de euro inseamna un iaht cu 5-6-7 dormitoare, un living urias, o zona de party cu jacuzzi, cu piscina, poate sa aiba si zona de sauna, zona de plaja, bucatarul aferent cu mancaruri gatite. Poate sa fie un bucatar de renume, premiat. E combinatia de iahting cu gastronomie. Vinurile care se servesc sunt toate premiate. Un vin de genul ala poate sa coste si cateva mii de euro. Are candelabre swarovski, are paturile cu saltele de-un anumit tip, lenjeria de pat de-un anumit tip. toate astea se adauga."

In cei o suta de mii de euro poate intra si un DJ -  care sa intretina atmosfera, daca va hotarati sa dati o petrecere pe iahtul de cinci stele- dar si personal pentru curatenie, hostesse care sa va completeze
peisajul de vis, dar si un barman care sa va toarne licori scumpe in pahare. Extravaganta de o suta de mii de euro dureaza....o saptamana. Daca vi se pare prea scump, aflati ca pretul acesta poate...exploda.

Alice Udrea, manager agentie tursim:" Exista iahturi care ele in sine costa milioane de euro. Daca esti o persoana cu potenta financiara, poti sa-ti inchiriezi un private jet de la cateva mii de euro la zeci de mii de euro, inchiriat."


Si-atunci, pretul pentru un sejur de o saptamana, de 5 stele, ajunge la mult mai mult! Suna extravagant, nu-i asa?!

Un alt exemplu: concediile de continentul american, care pot satisface chiar si cele mai extravagante gusturi.

"Au fost tururi personalizate, ultimul pe care l-am avut a fost de 60.000 de euro. O luna si o saptamana, au fost plecate 2 persoane intr-un fel de luna de miere SUA-Canada. De la cazare in varful muntelui pana la zbor cu un planor privat, pentru a vedea muntele de deasupra, muntele Mckinley, pana la cazare in hotelurile de lux din Las Vegas. Rezervari la restaurante cu stele Michelin, precomanda, diverse cadouri in camera"

In cei 60 de mii de euro intra si preluarea de acasa cu limuzina pana la aeroport si acces la clasa busniess.

Si sejururile in Franta pot fi...mai mult decat scumpe!

"Mergem pe Franta, Paris, pentru ca-si doresc si o tura de Paris, pe zona de sampanie, pentru ca isi doresc sa viziteze domeniile de sampanie, sa faca o degustare de sampanie, sa vada cramele, domeniile, se poate desface o sampanie de 100 de ani. Dupa care se intorc la Paris si se pleaca pe zona valea Loarei. Se inchiriaza total pentru personajul respectiv, pentru grupul respectiv.
O  masa la un restaurant cu stele Michelin poate sa coste si 2-3 mii de euro. Mai adaugam vreo 10-14 mii de euro, la un sejur de 30.000 de mii de euro, pentru 2 persoane si iata ca am ajuns pe la 40.000 de euro pentru un sejur".


40 de mii de euro, 60 de mii de euro, o suta de mii de euro, ce mai conteaza! Cert este ca in astfel de vacante au plecat chiar romani de-ai nostri. Pana la urma, extravaganta nu are pret! Iar amintirile unor astfel de vacante pot fi cu-adevarat....de nepretuit.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si