Close sidebar
Close sidebar

Cele mai populare interventii chirurgicale by Doctor Calu: Facelift, Abdominoplastie, Blefaroplastie si asa mai departe !

Cu totii ne dorim frumusetea, fie ca vorbim despre barbati sau femei. Desigur, femeile sunt cele mai mari “consumatoare” in ceea ce priveste produsele si serviciile care ofera frumusete.

Alex Dumitrescu,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Printre aceste servicii se numara si chirurgia estetica. Interventiile chirurgicale estetice si alte proceduri noninvazive din aceasta ramura sunt printre cele mai prolifice activitati din ultimele decenii. Medicina estetica a cunoscut un avant extraordinar, in special in ultimii 10 ani. Si in Romania, interventiile de chirurgie estetica sunt din ce in ce mai cautate si in trend. In Bucuresti, puteti alege Interventii chirurgicale by Doctor Calu, cu rezultate remarcabile, de fiecare data. 

Chirurgia estetica practicata la Clinica Dr. Calu este de cea mai mare calitate. Dar, cu ce se ocupa, de fapt, aceasta ramura a chirurgiei? Chirurgia estetica se ocupa cu corectarea defectelor estetice, imbunatatirea unei trasaturi sau a unei caracteristici fizice.

Beneficiile posibile sunt nenumarate si se pot reflecta asupra vietii in ceea ce priveste relatiile personale, relatiile de munca si a bunastarii psihofizice. Este o disciplina extrem de variata, care include o multitudine de tehnici si proceduri. Scopul este de a oferi un rezultat natural si armonios, care imbunatateste caracteristicile pacientului. La Dr. Calu se aplica o tehnica eficienta, cu rezultate de lunga durata si, in general, procedurile sunt minim invazive.

 

Principalele proceduri care se desfasoara la Clinica Dr. Calu sunt:

 

-Pentru fata: Rinoplastie, Blefaroplastia, Lifting facial, Lifting sprancene, Otoplastie;

 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

-Pentru corp: Marirea sanilor, Ridicarea sanilor, Lipoaspiratie, Abdominoplastie, Labioplastie etc.

 

Sa vedem, pe rand, cateva interventii si ce caracteristici prezinta:

 

Blefaroplastie

Pleoapele sunt fundamentale pentru a defini privirea si felul in care arata poate determina varsta unei persoane. Operatia de blefaroplastie isi propune sa elimine excesul de tesut al pielii si sa corecteze tesutul adipos herniat, restabilind un aspect tanar, natural si odihnit.

Exista doua tipuri de interventie:

-Blefaroplastia superioara. Aceasta interventie chirurgicala actioneaza asupra pleoapelor superioare. In prezenta herniilor adipoase, acestea sunt eliminate in timpul aceleiasi proceduri. Operatia poate fi efectuata sub anestezie locala cu o sedare simpla, daca este solicitata de pacient.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

-Blefaroplastia inferioara. Aceasta operatie, in general combinata cu blefaroplastia superioara, are ca obiectiv corectarea prezentei herniei grase si eliminarea secundara a excesului de piele. La acest nivel, pungile de grasime sunt reduse sau repozitionate in  functie de caracteristicile pacientului. Acest tip de interventie necesita anestezie locala cu sedare si observare ulterioara prelungita in comparatie cu blefaroplastia superioara. Revenirea la activitatile zilnice este rapida. In general este necesara o saptamana pentru blefaroplastia superioara si 10-14 zile pentru blefaroplastia inferioara sau pentru o procedura combinata.

Facelift

Liftingul facial isi propune sa ofere un aspect sanatos, odihnit, natural. Este o procedura ce a evoluat de-a lungul timpului pentru a da un rezultat din ce in ce mai natural, evitand aspectul „tras” si artificial al faceliftului clasic. Odata cu imbatranirea tesuturilor, exista o relaxare a pielii, muschilor si o pierdere a tonifierii. Liftingurile de la Dr. Calu, actioneaza la acest nivel pentru restabilirea unei tonicitati adecvate.

Se poate efectua si eliminarea pielii in exces. Aceasta etapa este realizata intr-un mod radical diferit si inovator. De fapt, tensiunea corecta a pielii este restabilita in functie de un vector vertical, mult mai natural (opus celui imbatranirii fiziologice) si nu in functie de un vector orizontal (tipic pentru ridicarea traditionala, responsabil pentru acel aspect „intins”). Facelift-ul se efectueaza sub anestezie generala si necesita o noapte in clinica. Revenirea la activitatile zilnice poate avea loc intr-o saptamana sau doua.

Rinoplastie

Rinoplastia isi propune sa modifice structura si aspectul nasului pentru a oferi o morfologie naturala, armonioasa si receptiva la dorintele pacientului. Interventia este, de asemenea, capabila sa corecteze orice asimetrii congenitale sau secundare unor evenimente traumatice. In cazul in care exista o abatere a septului si hipertrofie, este posibil sa le corectati in timpul aceleiasi operatii. In acest caz, vorbim de o interventie chirurgicala la rinoseptoplastie.

Cum se realizeaza interventia? Operatia se efectueaza sub anestezie generala si se realizeaza cu o tehnica. Aceasta procedura implica o incizie mica la nivelul columelei (aproximativ la jumatatea distantei dintre varful nasului si baza), cu doua extensii care nu sunt vizibile in interiorul narilor. Acest lucru permite chirurgului sa vizualizeze scheletul cartilaginos al nasului, pentru a actiona cu precizie extrema asupra fiecarei structuri si, astfel, obtinerea rezultatului stabilit. In cele mai multe cazuri, este necesara, de asemenea, modificarea scheletului osos, eliminand o posibila „cocoasa” sau neregularitate si, in consecinta, modificarea aranjamentului oaselor nazale.

Augmentare mamara

Chirurgia de marire a sanilor are ca scop principal cresterea volumului sanilor, dar este, de asemenea, capabila sa corecteze defectele de forma. Interventia este realizata folosind implanturi siliconice de inalta calitate. Aceste proteze constau dintr-un invelis extern si un gel de silicon intern. Acest gel are caracteristici de coeziune ridicata si garanteaza, in cazul ruperii, ca gelul nu iese si nu se raspandeste in interiorul buzunarului protetic. Alegerea pozitionarii protezei depinde de conformatia pacientului, de morfologia si dimensiunea sanului si de eventualele corectii necesare. 

Abdominoplastie

Sarcina, pierderea in greutate sau, pur si simplu, inaintarea in varsta, pot duce la un exces al pielii in jurul abdomenului. De asemenea, pot aparea defecte ale peretelui muscular si, in cazuri grave, o hernie viscerala. Abdominoplastia are ca scop eliminarea excesului de piele, corectarea defectelor peretelui abdominal, corectarea herniilor viscerale. Cum se realizeaza interventia? Operatia se efectueaza sub anestezie generala si necesita o noapte de spitalizare. O incizie este efectuata la nivel suprapubian, astfel incat sa poata fi ascunsa ulterior. Timpul de recuperare dupa operatie este variabil. Depinde de gradul de exces al pielii prezent inainte de operatie si de nevoia de a recurge sau nu la reconstructia peretelui abdominal. In general, dupa acest tip de interventie sunt necesare aproximativ 2 saptamani pentru a reveni la viata de zi cu zi si aproximativ 30-40 de zile inainte de a putea reveni la sport.

Acestea sunt doar o parte dintre interventiile efectuate la Clinica Dr. Calu. Pentru consultatii, contactati chiar acum medicul estetician.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI