Cele mai sexy infractoare de pe lista Interpolului sunt romance. Cum se apropie 1 si 8 Martie, sfatuim barbatii sa aiba grija cui fac cadou cate un martisor!


Darada-Florina Borcutean-Pop are 28 de ani, 1,65 m inaltime si este din Baia Mare. La prima vedere ai fi tentat sa o ceri in casatorie, judecand dupa figura angelica, ochi caprui si parul lung si brunet. Atentie! Domnisoara din imagine are un mandat international pentru trafic de droguri de mare risc, initiere si constituire a unui grup infractional organizat.

Mihaela Florentina Lupu   este din Braila, are 1,70 m, 60 kg si 41 de ani. Nu va luati insa dupa aparente, femeia este foarte periculoasa, fiind urmarita prin Interpol pentru trafic de fiinte umane si proxenetism. Alaturi de fratele ei, Vasile, Mihaela a dezvoltat un adevarat imperiu al sexului, cu ramificatii in Republica Moldova, Spania si Turcia. Fetele erau mintite ca vor lucra in industria confectiilor, insa erau preluate de un complice si obligate sa se prostitueze, sub amenintari cu moartea.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro


Bucuresteanca Mariana Aura Mihai are 32 de ani si este cautata pentru trafic de droguri. Femeia trebuie sa ispaseasca aproape 7 ani de inchisoare, ea fiind condamnata intr-unul dintre cele mai mari retele de trafic din istoria recenta a Romaniei. 35 de dealeri au fost condamnati, ei fiind supranumiti „lotul Autobuzul”, pentru ca erau transportati la audieri cu un astfel de mijloc de transport.

Doina Enoche este cautata de autoritatile din Statele Unite pentru circa 100 de infactiuni de frauda, falsificare a unor documante oficiale si uz de fals. Doina are 43 de ani, 1,60 m inaltime si 56 de kilograme. Femeia „lucreaza” insa profesionist: in baza de date a Interpolului nu exista o fotografie recenta sau color a ei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si