Cele trei zodii care vor avea un Martie incredibil de prost

BERBEC- Esti inconjurata de vampiri energetici si se simte. Ai cosmaruri, te simti letargica si tot ceea ce iti doresti este sa dormi. Ai nevoie de odihna, asa ca acorda-ti o perioada de recuperare. Esti sensibila si nervoasa, asa ca cel mai bine este sa te retragi.

Citeste si: Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 3-9 martie. Unii pot trăda în amor sau pot fi trădați, iar alţii vor avea NOROC DIVIN pe toate planurile

LEU- Esti vulnerabila si trista. Iti dai seama care sunt relatiile toxice din viata ta si iti este incredibil de greu sa renunti la ele. Te simti lipsita de energie si simti ca nu poti sa-ti duci planurile pana la capat. Nu primesti ceea ce meriti.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Andreea Marin, la un pas să se sinucidă! Mărturii cutremurătoare: "Depresia este o boală care îți întunecă mintea"

SAGETATOR- Nu esti in apele tale. Esti abatuta, ganditoare si negativista, asa cum nu ai mai fost pana acum. Ai discutii aprinse cu un prieten sau o ruda, care te afecteaza mai mult decat ti-ai putea imagina vreodata. Asigura-te ca te protejezi de toxicitatea acestei discutii si ai rabdare cu tine.

Vindecarea dureaza.

Sursa: kfetele.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si