Close sidebar
Close sidebar

Celebra actriţă Jane Fonda, încătuşată şi arestată la Washington

Activistă şi militantă pentru pace, Jane Fonda fost încătuşată şi arestată vineri în faţa Capitoliului, sediul Congresului SUA, unde a protesat paşnic solicitând acţiuni împotriva schimbărilor climatice.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Actriţa, în vârstă de 81 de ani, care purta o haină roşu aprins, era pe treptele Capitoliului, în timp ce poliţia se apropie de micul grup de protestatari. Vdeoclipul care a apărut pe pagina ei de Facebook. Cu calm şi cu sloganuri manifestau pentru apărarea mediului. La un moment dat actriţa se expune în faţa unui agent care o încătuşează şi apoi o escortează.

Citeste si: VIDEO| Ce au găsit anchetatorii în telefonul lui Gheorghe Dincă

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Poliţia „a arestat 16 persoane care demonstrau ilegal” în faţa Capitoiului, a declarat un purtător de cuvânt jurnaliştilor prezenţi. „Vom fi acolo în fiecare vineri la ora 11, fie ploaie, fie arşiţă, ninsoare, viscol, sau alte anomalii ale naturii”, declarase ea mai devreme într-un parc din apropierea Congresului SUA.

Sursa: evz.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI