Close sidebar
Close sidebar

Celebra Nikita, fata rea de cartier, a făcut infarct

Celebra Nikita, fata rea de cartier, aşa cum a fost numită, a trecut prin clipe grele. Blondina a fost la un pas de moarte şi doar o minune a salvat-o.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Din fericire, la faţa locului au ajuns imediat ambulanţa şi poliţia, astfel că Nikita a fost dusă la spital. De asemenea, Nikita a susţinut într-un mesaj postat pe contul său de Facebook că a făcut infarct.

Citeste si: Ei sunt cei doi fraţi morți în accidentul din Brăila! Maşina în care se aflau s-a făcut scrum

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

"Dacă nu ajungeau Salvarea şi Poliţia acasă la mine, astăzi nu mai existam. Vă spun sincer. Mulţumesc Bunului Dumnezeu că e acolo unde ai nevoie. Mulţumesc iubitului meu, cât şi colegilor care au avut grijă de copii, în timp eu nu mai ştiam de mine trei ore", a scris Nikita pe Facebook, conform spynews.ro.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI