Cunoscuta solistă de muzică ușoară Ileana Șipoteanu și-a pierdut în ultimii ani o mulțime de oameni dragi. Cântăreața de 53 de ani, care are concerte și în țară, dar și în străinătate, și-a anunțat prietenii acum două zile că socrul ei, tatăl compozitorului Dumitru Lupu, a încetat din viață. 

”Se stinse și cel de-al treilea urlet din haita Lupilor. Socrul meu (94 ani) sau Tataia Lupu.

A fost un Om bun și drept, credincios, haios, care și-a trăit viața în ultimii ani, așa cum și-au trăit-o toți bătrînii noștri. GREU. A fost o fire sportivă, dar cei trei ani după plecarea la cer a Maestrului și a soției sale (Mamaie), au fost pentru el cei mai istovitori. Nu mai voia nimic. Își aștepta cuminte sfîrșitul. M-a iubit și m-a admirat. Și eu pe el. Iar Dumi l-a adorat. Fii iertat, Tataie și fă-te frumos, că mergi la o Mare Întîlnire”, a notat afectată Ileana Șipoteanu. 

Șipoteanu și Dumitru Lupu
Ileana Șipoteanu și soțul ei, regretatul Dumitru Lupu, invitați la Radio România Actualități

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Căsătorită vreme de 30 de ani cu compozitorul Dumitru Lupu, decedat în vara lui 2017, cu care are o fată, Șipoteanu a povestit de-a lungul timpului că au existat și situații în care nu a ținut cont de părerea partenerului de viață.  "Am ţinut cont de critici şi sfaturi, însă nu am ţinut seama când soţul meu îmi tot spunea să mă tund. Nu l-am ascultat cu asta toată viaţa, pentru că sunt conservatoare, nu-mi plac schimbările de look", a dezvăluit interpreta în presă. 

Ileana Șipoteanu și-a pierdut mama și soțul într-un singur an

La moartea soțului ei, prietenii Ilenei erau foarte îngrijorați de starea de sănătate a solistei, care cu doar un an înainte își pierduse mama.  "Ileana abia se obisnuise cu ideea ca mama ei a murit! Femeia a fost bolnava de multa vreme, a suferit de o maladie necrutatoare si in vara lui 2016, organismul i-a cedat. A decedat in dureri groaznice, iar Ileana a fost extrem de afectata! Luni de zile nu si-a revenit, fiindca isi iubea parintele ca pe ochii din cap! Acum, se pregatea sa ii faca pomana de un an si culmea, si-a ingropat sotul... E sfasietor, nu stiu cum mai rezista", au  povestit apropiatii artistei.

Ileana Șipoteanu
Ileana Șipoteanu a fost distrusă la înmormântarea soțului, decedat în 2017

Ileana Şipoteanu a participat în 1987 la Festivalul Mamaia cu melodia "Ce mult te-am iubit" a lui Dumitru Lupu, pe versurile Malei Bărbulescu. Piesa a fost un mare succes şi a rămas una dintre şlagărele de referinţă ale artistei.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si