Close sidebar
Close sidebar

Celebrul comentator sportiv Ion Ghitulescu are cont de Facebook la 87 de ani! Maestrul a comentat la radio un numar record de meciuri, 1750!

Ion Ghitulescu a facut istorie la microfonul Radiolului Public, unde a lucrat aproape jumatate de secol.

Petru Luca,


DISTRIBUIE
acest articol

Creatorul celebrei emisiuni radiofonice "Fotbal minut cu minut", care transmitea etapa primei ligi fotbalistice interne si avea milioane de ascultatori inainte de 1989, Ion Ghitulescu a ajuns ca la 87 de ani sa detina cont de Facebook si sa interactioneze cu prietenii sai virtuali!

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Marele comentator a strans intr-o cariera de peste jumatate de veac 1750 de meciuri comentate la radio, ultimul fiind in 2002! Ghitulescu a fost prezent la sapte editii ale Jocurilor Olimpice, dar si la trei campionate mondiale de fotbal, dupa pensionarea din 1996 lucrand in continuare in Radioul Public, dar pe post de colaborator. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI