David Copperfield spune că a muncit timp de 30 de ani pentru a realiza cel mai ambițios proiect din istoria iluzionismului: a face luna să dispară de pe cer!

Proiectul de iluzionism va avea ca scop susținerea organizației caritabile Salvați Copiii.

Citește și: O universitate din Europa va oferi diplomă de absolvent în Magie, din anul 2024. Unde pot lucra cei care termină aceste cursuri

„Voi face luna să dispară”, a spus el într-un interviu pentru Today, în care a povestit despre planurile sale pentru cascadoria care va depăși tot ce a realizat până acum în materie de iluzionism.

Ziua în care luna va dispărea de pe cer. Ce promite David Copperfield

David Copperfield spune că, la fel cum el va face să dispară luna de pe cer, este posibil să dispară și sărăcia sau foamea copiilor.

„A fost nevoie de 30 de ani de muncă, adică 30 de ani din viața noastră pentru a o dezvolta”, a spus David Copperfield.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„Și există mai multe metode prin care să funcționeze, iar eu colaborez cu Salvați Copiii, o organizație uimitoare pentru a arăta lumii diferența pe care o poate face o persoană.”

El a continuat: „Dacă o persoană poate face să dispară luna de pe cer, imaginați-vă cum împreună putem face să dispară sărăcia, foamea și pericolul pentru copiii noștri de pe Pământ”.

Spectacolul de iluzionism este programat să aibă loc în februarie 2024, iar repetițiile sunt deja în desfășurare.

„Merg bine”, a spus Copperfield.

„De fapt, le-am testat în ultimele luni și oamenii au raportat că au văzut lucruri ciudate pe cer noaptea, în toată țara”, a mai spus iluzionistul celebru.

„Așadar, dacă cineva vede ceva ciudat pe cer, vă rog să-mi spuneți etichetându-mă pe Instagram, Twitter sau Facebook”, a adăugat el.

Ziua în care luna va dispărea de pe cer. Ce promite David Copperfield

Ziua în care luna va dispărea de pe cer. Ce promite David Copperfield

Șir lung de spectacole de magie marca "David Copperfield"

Fanii vor avea ocazia să vadă iluzia în direct participând la un viitor concurs care va avea loc pe conturile sale de socializare, potrivit Fox News.

A face luna să dispară este doar cel mai recent spectacol de magie din cariera de peste 40 de ani a lui Copperfield, care include cascadorii și iluzii incredibile.

În 1981 a făcut să dispară un avion Bombardier Learjet, însă probabil cea mai cunoscută iluzie a sa a fost cea din 1983, când celebra Statuie a Libertății din SUA a dispărut și a reapărut.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si