Close sidebar
Close sidebar

Ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice: sportivii s-au distrat în ploaie, în acordurile muzicii braziliene

Sportivii care au concurat în ultimele 16 zile la Jocurile Olimpice de la Rio au dansat şi s-au distrat în ploaie în acordurile muzicii braziliene, pe stadionul Maracana, la ceremonia de închidere a competiţiei.

,


DISTRIBUIE
acest articol

 

August 22, 2016

Ceremonia a început cu un moment dedicat lui Alberto Santos-Dumont, pionier al aviaţiei braziliene, şi o numărătoare inversă pe un ceas ce amintea de faptul că Dumont a fost prima persoană care a purtat unul, scrie news.ro.

Voluntari costumaţi ca păsări colorate au fost apoi protagoniştii momentului aripi olimpice, ei formând pe teren simboluri celebre ale Braziliei, între care şi statuia lui Iisus din Rio, iar la final au format cercurile olimpice.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

 


Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI