Femeia din Phoenix, Arizona, SUA, a avut parte de o cerere în căsătorie inedită ți asta doar pentru că planurile inițiale ale logodnicului ei au fost date peste cap de atacul unui bizon. Potrivit jurnaliștilor de la Agerpres, femeia a spus „Da!”pe patul de spital, într-o situație cu totul neașteptată. 

Citește și: VIDEO- S-a dat startul weekendului pe cea mai mare plajă urbană din Europa

Timp de aproximativ un an, Amber Harris, o americancă în vârstă de 47 de ani, a făcut pregătiri pentru a vizita Parcul Naţional Yellowstone împreună cu fiica sa, Rylee Eckblad, și cu iubitul ei, Chris Whitehill. Bărbatul avea în plan să o ceară în căsătorie pe un pod din acest renumit parc național, cel mai mare din Statele Unite.

Cerere în căsătorie inedită, la camera de gardă. O tânără a fost cerută de soţie pe patul de spital. Logodna inițială a fost întreruptă de atacul unui bizon

Viitoarea mireasă a fost grav rănită

Totul a avut loc într-o zi de luni, atunci când planurile cuplului au suferit o întorsătură nefericită când au întâlnit doi bizoni în Parcul Național Yellowstone.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Femeia în vârstă de 47 de ani a povestit că unul dintre bizoni se afla la o distanță de aproximativ 50 de metri.

Citește și: EXCLUSIV: Primul pacient cu boala Lyme a fost diagnosticat la Iași/ Tudor Ciuhodaru: ”Mergeți la urgență dacă vedeți astfel de pete după o mușcătură de căpușă”

În mod neașteptat, animalul s-a rostogolit pe pământ într-un mod similar cu un câine, iar apoi s-a ridicat și a început să alerge spre ea.

Potrivit Serviciului Parcurilor Naționale (NPS), bizonul a atacat-o pe Harris, provocându-i „răni semnificative la piept și abdomen".

Viitoarea mireasă a spuns pe pagina sa de Facebook că a suferit şapte fracturi ale coloanei vertebrale, „plămâni perforaţi" şi „vânătăi peste tot" „Slavă Domnului, toate organele vitale arată bine", a fost mesajul transmis de aceasta.

Femeia a spus „Da!” de pe patul de spital

Amber a fost transportată de urgență cu elicopterul la un spital din Idaho, acolo unde, în aceeaşi seară, Whitehill a îngenuncheat lângă pat şi i-a cerut să îi fie soţie.  „Fără nicio ezitare, am spus da!", a povestit ea. 

Cerere în căsătorie inedită, la camera de gardă. O tânără a fost cerută de soţie pe patul de spital. Logodna inițială a fost întreruptă de atacul unui bizon

Cuplul a inițiat o campanie pentru a colecta fonduri și a-și acoperi costurile medicale.

Citește și: EXCLUSIV: Claudiu Văcăruș este câștigătorul locului 1 al celei mai importante competiții de bartending din România


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si