Close sidebar
Close sidebar

Cersetor din Iasi, reclamat la politie pentru ca simula un handicap fizic

Mai multi cetateni din Iasi au reclamat la politie un cersetor care simula un handicap fizic pentru a ii impresionat pe trecatori.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cersetorul se prefacea ca nu are un picior pentru a ii sensibiliza pe cei care trec pe langa el si, astfel, sa-i determine sa ii dea bani. Cativa cetateni insa si-au dat seama ca barbatul doar se preface si l-au reclamat la politie.

Citeste si: Horoscop săptămânal pentru perioada 15- 21 iulie 2024: Succesul este garantat pentru acest nativi- kanald.ro

Citeste si: „Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea- wowbiz.ro

" Lucratorii institutiei noastre s-au deplasat operativ la adresa indicata, ocazie cu care l-au depistat pe numitul B. N., de 35 ani, domiciliat in judetul Iasi, in timp ce apela la mila conducatorilor auto. In urma verificarilor efectuate, s-a constatat ca acesta avea unul din membrele inferioare ascuns printre articolele vestimentare, pentru a simula un handicap fizic", au declarat reprezentantii Politiei Locale Iasi.

Potrivit bzi.ro, cersetorul a primit o amenda in valoare de 200 lei, conform Legii 61 din 1991, privind apelarea, in mod repetat, la mila publicului, de catre o persoana apta de munca.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI