Close sidebar
Close sidebar

El este cerșetorul care a câștigat 50.000 de euro, după ce un trecător i-a dat un loz de 1 euro

Un om al străzii a căștigat marele premiu de 50.000 de euro. Un trecător i-a oferit un loz de un euro, iar apoi cerșetorul și-a încercat norocul.

Georgiana Balaban,

Cerșetorul francez care a câștigat 50.000 de euro. [Sursa foto: google]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un om fără adăpost a devenit bogat într-o clipită. Bărbatul s-a ales cu 50.000 de euro, după ce un trecător i-a oferit un loz care valorează doar un euro. Gestul pe care l-a făcut cerșetorul apoi este unul de-a dreptul emoționant.

A răzuit și a câștigat premiul cel mare 

Cerșetorul din Franța a trecut prin clipe de extaz. El a avut parte de norocul vieții. Dacă nu avea niciun leu, în secunda doi a făcut rost de suma de 50 de mii de euro. Omul străzii se afla la cerșit alături de alți trei bărbați.

Bărbații stăteau la cerșit, chiar în fața unui magazin de tutun situat în Brest, iar la un moment dat o persoană care trecea din întâmplare pe acolo i-a oferit un loz tip „răzuiește și câștigă” unuia dintre

ei.

„Stăteau cu mâna întinsă cerşind la miezul nopţii, când un client al stabilimentului a decis să le dăruiască un loz de 1 euro”, a declarat Compania franceză de loterie – Francaise des Jeux (FDJ), într-un comunicat oficial, informează Agerpres.

Bărbatul nu și-a lăsat prietenii la greu, așa că au împărțit banii

Bărbatul a răzuit lozul imediat și a descoperit că a câștigat premiul de 50.000

de euro. Cerșetorul a ținut cont și de prietenii săi, așa că celor trei bărbați de lângă el le-a oferit câte 12.500 de euro. Omul străzii și-a împărțit câștigul frățește.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Cerșetorul care s-a îmbogățit. [Sursa foto: google]

Cerșetorii vor cu orice preț să se mute. Ei au transmis că cea mai mare dorință a lor este să plece din orașul Brest.

La aceeași loterie, la începutul lunii septembrie, un cuplu a câștigat marele jackpot. Cuplul a radiat de fericire la auzul veștii.

Au dat buzna imediat la loterie pentru a-și ridica marele premiu. Visul lor a devenit realitate într-o clipă. Cei doi au ajuns atunci pe prima pagină a ziarelor din Franța.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI