Consiliul Naţional al PSD se reuneşte, duminică, la Palatul Parlamentului. Social-democraţii ar putea discuta despre amnistie şi graţiere, primarul Sectorului 1 Dan Tudorache anunţând că va propune un vot pe această chestiune. La şedinţă a fost invitat şi ministrul Justiţiei, Tudorel Toader.

CEx PSD astăzi, la Palatul Parlamentului

Consiliul Naţional al Partidului Social Democrat va avea loc duminică, de la ora 16.00, la Palatul Parlamentului.

La şedinţă vor participa, potrivit noului Statut, parlamentarii, preşedinţi şi/sau vicepreşedinţi ai Consiliilor Judeţene, miniştri şi/sau secretari de stat, europarlamentari, primari de municipii, primari de oraşe, dar şi trei primari de comune pentru fiecare judeţ, membri ai PSD.

CEx PSD astăzi, la Palatul Parlamentului

În cadrul şedinţei va avea loc alegerea preşedintelui Consiliului Naţional, funcţia fiind deţinută interimar de către Mihai Fifor, din 19 noiembrie.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Social-democraţii ar putea discuta despre amnistie şi graţiere. Primarul Sectorului 1 Dan Tudorache a declarat, vineri, pentru News.ro, că a solicitat să fie clarifictă "această treabă cu amnistia şi graţierea", spunând că va avea loc un vot.

CEx PSD astăzi, la Palatul Parlamentului

La şedinţă a fost invitat şi ministrul Justiţiei Tudorel Toader care a anunţat încă de vineri că va da curs invitaţiei, dezbaterile având şi "o dezlegare şi o argumentare juridică".


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si