Imediat după închiderea procesului de divorț dintre Îlgaz și Ceylin, după ce procurorul a decis să rămână alături de soția sa, avocata o întâlnește pe Ozge, aflată într-o stare deplorabilă.

Ceylin află cu stupoare că Ozge l-a ucis cu o armă care nu îi aparținea, pe cel cunoscut drept “Tăiatul”, considerat suspect principal în cazul morții lui Rîdvan.

Îlgaz află cu stupoare că Pars și-a înaintat demisia din funcția de procuror-șef, acesta simțindu-se vinovat de moartea lui Rîdvan.

Mai mult, nimeni nu poate lua legătura cu Pars, acesta fiind de negăsit.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Reușita uriașă a Politiei, concretizată prin încarcerarea șefului bandei de infractori din care face parte “Tăiatul”, principalul suspect în cazul morții lui Rîdvan, dă speranțe noi procurorului Îlgaz, care este mai înverșunat ca oricând în rezolvarea cazului prietenului său.

În mod surprinzător, cand comandantul Metin ajunge față în față cu teribilul infractor, iar situația se tensionează între cei doi.

Ce decizie va lua Ceylin, atunci când află ce a făcut Ozge și, cui îi aparține arma pe care a folosit-o tânăra pentru a-l ucide pe “Tăiatul”, puteți afla în această seară, de la ora 22:00, în noul episod din serialul “Secrete de familie”, difuzat numai la Kanal D2.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si