Close sidebar
Close sidebar

Ceylin, ajutor nesperat pentru Ozge

Noi detalii importante ies la iveală în cazul uciderii lui Rîdvan, secretarul procurorului Pars, iar Ozge este cea care oferă indicii importante în prinderea ucigașului logodnicului său, în episodul din această seară, al serialului “Secrete de familie”, difuzat de la ora 22:00, la Kanal D2.

Alis Pop,


DISTRIBUIE
acest articol

Imediat după închiderea procesului de divorț dintre Îlgaz și Ceylin, după ce procurorul a decis să rămână alături de soția sa, avocata o întâlnește pe Ozge, aflată într-o stare deplorabilă.

Ceylin află cu stupoare că Ozge l-a ucis cu o armă care nu îi aparținea, pe cel cunoscut drept “Tăiatul”, considerat suspect principal în cazul morții lui Rîdvan.

Îlgaz află cu stupoare că Pars și-a înaintat demisia din funcția de procuror-șef, acesta simțindu-se vinovat de moartea lui Rîdvan. Mai mult, nimeni nu poate lua legătura cu Pars, acesta fiind de negăsit.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Reușita uriașă a Politiei, concretizată prin încarcerarea șefului bandei de infractori din care face parte “Tăiatul”, principalul suspect în cazul morții lui Rîdvan, dă speranțe noi procurorului Îlgaz, care este mai înverșunat ca oricând în rezolvarea cazului prietenului său.

În mod surprinzător, cand comandantul Metin ajunge față în față cu teribilul infractor, iar situația se tensionează între cei doi.

Ce decizie va lua Ceylin, atunci când află ce a făcut Ozge și, cui îi aparține arma pe care a folosit-o tânăra pentru a-l ucide pe “Tăiatul”, puteți afla în această seară, de la ora 22:00, în noul episod din serialul “Secrete de familie”, difuzat numai la Kanal D2.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI