Panica instaurată odată cu dispariția lui Mehmetcan continuă, tânărul fiind de negăsit. Ceylin este salvată la un pas de a fi prinsă de cel care se presupune că ar fi ucis-o pe Neva, iar acum anchetatorii au convingerea că l-ar fi răpit pe Mehmetcan.

Un nou episod din serialul “Secrete de familie” în această seară de la ora 20:00

Ceylin continuă să ignore instrucțiunile oferite de colegiui săi de breaslă și investighează indiciile aflate pentru găsirea tânărului, alături de Pars.

Perioada dramatică prin care trece Yekta continuă. Bărbatul, ajuns la capătul puterilor, fără bani sau casă, ajunge să-și jefuiască propria locuința în care conviețuia alături de Lacin. Ajuns în fața justiției, Yekta trebuie să-și justifice faptele.

Indicii noi în legătură cu multipla crimă în care victima a fost și Neva, sora procurorului Pars, pun pe jar autoritățile. Pars este convins că, în foarte scurt timp, criminalul va fi găsit.

Citește și: Serialul “Tărâmuri nelegiuite”, episodul de joi, 28 decembrie: Davut și Gulfem, noi provocari dramatice

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

În episodul anterior, Îlgaz află că Neva avea probleme din cauza unei sume mari de bani, pe care iubitul său, Cuceyit, i-ar fi ascuns în casa acesteia.

Mai mult, Cuneyit se pare că ar fi furat această suma uriașă de bani de la firma lui Yekta, unde lucra, iar bănuiala că această situație ar fi adus moartea surorii lui Pars este tot mai mare. 

Investigațiile în cazul multiplei crime continuă iar Pars vrea ca Ceylin să participe la o operațiune dificilă, care ar putea face lumina în această situație dramatică.

Citește și: “Tărâmuri nelegiuite”- premiera în această seară, de la ora 20:00, la Kanal D

Lacin intră în panică atunci când la ușa sa apare Yekta. Disperat, Yekta îi cere soției sale să îl ajute pentru a ieși din impasul teribil în care se află. Lacin va urma, însă, sfatul lui Ceylin în ceea ce-l privește pe fostul soț, iar Yekta va fi luat prin surprindere de cee ace urmează să i se întâmple.

Ce indiciu uluitor, în legătură cu uciderea Nevei va descoperi Îlgaz și ce membru al familiei lui Ceylin este vizat acum de ucigaș, puteți afla în această seară, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “Secrete de familie”, difuzat numai la Kanal D. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si