Cu toate ca Pars a considerat adecvat ca Îlgaz sa nu se mai ocupe de cazul Ferda, din cauza nenumaratelor probleme prin care a trecut familia acestuia, colegul său nu se lasa ”înfrânt”.

Citește și: VIDEO- Elena Gheorghe, concert aniversar în cinstea a 20 de ani de carieră. „Vor fi niște colaborări la care nu v-ați gândit”

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Ceylin are parte de o întâlnire memorabilă atunci cand Omer vine în fața frumoasei avocate și îi va oferi, pe ”tavă”, dovada care îl poate distruge, definitiv, pe tatăl său. Ceylin crede că tot ceeaa ce se petrece acum este doar un joc al lui Omer însă, dorința de a-l distruge pe Yekta, cel care a pricinuit uriașă suferință familiei sale, este mult mai puternică.

Citește și: "Am fost la un pas să mor". O mămică de 27 de ani a povestit coșmarul prin care a trecut după ce a vrut să slăbească înainte de o nuntă

Cum va fi afectat Yecta din cauza acțiunilor fiului său și, ce șoc va avea Ceylin, atunci când Îlgaz va lua o decizie importantă în ceea ce o priveste, puteți afla astăzi, de la ora 22:00, în noul episod din serialul “Secrete de familie”, difuzat numai la Kanal D2. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si