Ioana și Pavel Grosu, doi pensionari din Teleorman, au făcut economii tot anul ca să meargă într-o vacanță de câteva zile în Covasna. Deși condițiile lasă de dorit, turiștii au ales să meargă cu trenul, pentru că prețul este mai accesibil. Acum se tem că după concediu nu vor mai avea cu ce să se întoarcă acasă.

Citește și: VIDEO- Reduceri de 90% pentru studenții care călătoresc cu trenul

„N-au dreptate angajații de la CFR. Trebuie să muncească și ei că oricum nu fac mai nimic. Ia bani cu grămada și dacă anulează trenuL pe ei nu-i dă afară.”

Aproximativ 30 de trenuri ar putea fi anulate

27 de perechi de trenuri regionale ar putea să fie anulate, în următoarea perioadă reprezentanții companiei de căi ferate spun că o parte dintre angajați refuză să mai facă ore suplimentare, deși sunt plătiți pentru ele. Cum salariații nu sunt obligați să muncească peste program nu va mai avea cine să opereze trenurile.

Citește și: VIDEO- Călătorii trenului București Budapesta ,,abandonați” pe câmp sub privirile nepăsătoare ale autorităților

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Adrian Jătăreanu, corespondent Kanal D, ne aduce mai multe informații: 

„Acum, în gara din Brașov sunt multe trenuri care pleacă către destinație sau care sosesc. Sunt aproape toate liniile ocupate, însă în viitor, dacă angajații de la CFR Călători vor refuza să facă ore suplimentare, o mare parte dintre aceste garnituri se vor anula, iar practic, gara va fi mai mult goală.”

, transmite Adrian Jătăreanu, corespondent Kanal D.

Afectați ar putea fi și navetiștii pentru care trenul este singura variantă de a ajunge la serviciu.

„Un dezastru. Stau la Făgăraș și nu mai pot să fac naveta. Dacă le scoate o să renunț la serviciu că n-am cu ce să mai vin.”

Pentru călători, anularea trenurilor ar fi punctul culminant al experienței cu trenurile CFR. În continuare, mii de oameni se plâng de întârzierile record, de căldura insuportabilă din vagoane, dar și de mizeria din gări.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si