Close sidebar
Close sidebar

CFR Cluj ratează oportunitatea de a ocupa primul loc în Campionat. Hermannstadt - CFR Cluj, scor final 1-0

Hermannstadt - CFR Cluj 1-0. Hermannstadt s-a impus e teren propriu în meciul cu CFR Cluj și a reușit să ajungă pe locul 4 în Liga 1. Meci spectaculos în ultima partidă a rundei cu numărul 15.

Alexandra Costea,

CFR Cluj ratează oportunitatea de a ocupa primul loc în Campionat. Hermannstadt - CFR Cluj, scor final 1-0

[Sursa foto: Hepta]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Începutul partidei desfășurate pe terenul lui Hermannstadt la Sibiu a fost promițător pentru oaspeți. În minutul 13 al partidei, Philip Otele a primit o pasă din flancul drept, oferită de Daniel Bîrligea, executînd un șut pe poartă, dar, din nefericire, Cătălin Căbuz a respins cu piciorul într-un mod remarcabil.

[Sursa foto: Hepta]

A doua oportunitate notabilă din prima repriză a aparținut tot echipei CFR Cluj. În minutul 41, Otele a efectuat o pasă excelentă în adâncime pentru Ermal Krasniqi, jucătorul kosovar a controlat mingea și a încercat un șut cu piciorul stâng, dar mingea a trecut mult pe lângă poarta sibienilor.

Citește și: VIDEO- Cine este Adrian Kreiner, un afacerist cunoscut din Sibiu, care a fost bătut și jefuit în propria casă. Făptașii sunt acum căutați de polițiști, în timp ce bărbatul este pe patul de spital

În minutul 61, jucătorii lui Marius Măldărășanu au reușit să înscrie grație lui Cristian Neguț, fost membru al echipei CFR Cluj. Medina a efectuat o aruncare lungă din apropierea liniei laterale, Mino Sota a deviat mingea, aceasta ajungând la Balaure, care, la rândul său, a trimis o pasă către Cristian Neguț.

CFR Cluj nu profită de eșecul FCSB-ului și ratează șansa la primul loc în campionat

Atacantul lui Hermannstadt a executat un șut puternic de la 16 metri, trimițând mingea în transversală și apoi în poartă. Lui Răzvan Sava i-a fost imposibil să-și apere poarta. Cinci minute mai târziu, Cristian Neguț a marcat din nou, dar golul a fost anulat din cauza unui ofsaid.

[Sursa foto: Hepta]

Tușierul a considerat că prezența lui Daniel Paraschiv pe traiectoria balonului a influențat jocul și a ridicat steagul.

CFR Cluj a încercat să găsească oportunități de a se apropia de poarta adversă. Mandorlini a făcut schimbări la pauză, introducând jucătorii experimentați de pe bancă, Luka Juricic și Evgen Konoplyanka, dar clujenii nu au reușit să pătrundă apărarea sibienilor.

Citește și: România a devenit campioană la minifotbal: „Felicitări tricolorilor pentru performanţă! Primul trofeu mondial al naţionalei noastre de minifotbal!”

Meciul s-a încheiat cu scorul de 1-0 în defavoarea lui CFR Cluj, echipă care nu a reușit să profite de înfrângerea lui FCSB în fața Rapidului și a ratat oportunitatea de a ocupa prima poziție în Liga 1.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

În urma meciului spectaculos de la Sibiu, Hermannstadt a terminat prima parte a sezonului pe locul 4, cu un total de 23 de puncte, fiind la egalitate cu CS Universitatea Craiova.

Clasamentul din Liga 1 a României

1. FCSB, 31 de puncte

2. CFR CLUJ, 30 de puncte

3. Rapid București, 29 de puncte

4. FC Hermannstadt, 23 de puncte

5. Universitatea Craiova, 23 de puncte

6. Petrolul Ploiești, 21 de puncte

7. Farul Constanța, 21 de puncte

8. Sepsi Sf. Gheorghe, 19 puncte

9. 'U' Cluj, 19 puncte

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

10. UTA Arad, 18 puncte

11. Oţelul Galaţi, 17 puncte

12. Poli Iași, 17 puncte

13. FC Voluntari, 16 puncte

14. U Craiova 1948, 15 puncte

15. Dinamo București, 10 puncte

16. FC Botoșani, 7 puncte

Citește și: Prețurile la sălile de fitness vor crește cu până la 17% de la 1 ianuarie: ”Poți să faci sport în parc, în București poți alerga senzațional în Parcul Carol”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI