Dominick Brascia, prieten al lui Haim, este cel care a declarat pentru National Enquirer ca Sheen l-a agresat pe Haim in timpul filmarilor pentru „Lucas” (1986), scrie The Hollywood Reporter.

Miercuri, actorul american in varsta de 52 de ani a transmis printr-un reprezentant: „Charlie Sheen neaga categoric aceste acuzatii”.

Numele lui Haim- care a murit in martie 2010, la varsta de 38 de ani- a reaparut recent in atentia publicului, dupa ce mama lui s-a alaturat povestilor lui Corey Feldman legate de abuzurile comise asupra copiilor de la Hollywood.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Cei doi, Haim si Feldman, au lucrat impreuna la mai multe filme in anii 1980.

Politia din Los Angeles a confirmat miercuri ca o investigatie a fost deschisa privind acuzatiile facute de Feldman.

Carlos Irwin Estévez, nascut pe 3 septembrie 1965, cunoscut sub numele de scena Charlie Sheen, s-a remarcat in lungmetrajele „Plutonul” (1986) si „Wall Street” (1987), regizate de Oliver Stone.

Dupa 2000, a jucat in special in productii de televiziune- „Doi barbati si jumatate/ Two and a half Men” si „Anger Management” au fost aevarate succese de public. in 2010, Charlie Sheen a fost cel mai bine platit actor din industria de televiziune, cu venituri de 1,8 milioane de dolari obtinute intr-un singur sezon.

A castigat un Glob de Aur pentru rolul din serialul „Orice e posibil/ Spin City”.
A primit o stea pe Hollywood Walk of Fame in 1994.

Viata privata a actorului Charlie Sheen a fost insa marcata de numeroase probleme cu justitia, cauzate de consumul de alcool si stupefiante, dar si din cauza unor episoade de agresiune domestica. Din acest motiv, starul american a fost concediat in martie 2011 de CBS si Warner Bros din serialul „Two and a Half Men”. in 2015, el a anuntat ca a fost infectat cu HIV.

Citeste si: Ucisa de viitorul sot, in timp ce mamele sarbatoreau petitul. Ce au decis judecatorii in cazul fetei de 14 ani ucise pentru ca a refuzat sa intretina relatii intime

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si