Planifică-ți evenimentul

Dacă sunteți gazda unei petreceri în grădină, veți avea parte de o petrecere reușită dacă vă planificați totul din timp. Există o mulțime de moduri de a face acest lucru.

Puteți alege să vă invitați toți prietenii în curtea din spate și să organizați o petrecere clasică. Însă, un lucru foarte important pentru un party de succes este sa îți inviți și vecinii, astfel nu vor fi deranjați de muzica și mirosul plăcut de grătar din grădina ta.

Aceasta este cea mai bună opțiune dacă vrei ca evenimentul să fie relaxant pentru toate lumea.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

O petrecere în grădină înseamnă să petreci timp cu invitații tăi. Gândiți-vă să includeți jocuri, activități și mâncare care să facă petrecerea mult mai interactivă și socială.

Ține-ți băuturile la discreție

Berea, vinul și cocktailurile sunt băuturile perfecte pentru o petrecere în grădină. Orice petrecere are nevoie de un strop de distracție. Acest lucru va menține invitații în priza, astfel, toată lumea va simți că a luat parte la un eveniment reușit.

Dacă aveți un grup mai mare, luați în considerare posibilitatea de a organiza un minibar, astfel, fiind posibilă autoservirea.

Obțineți un DJ la fața locului sau fii propriul tău DJ

Dacă organizați o petrecere în grădină, este o idee bună să aduceți un DJ la fața locului pentru a pune muzica perfectă pentru a da drumul la petrecere. Asigurați-vă că aceștia sunt conștienți de faptul că vecinii din zonă pot fi deranjați de muzica dată tare, astfel, un volum mai redus al muzici este necesar.

Dacă acest lucru nu este o posibilitate, este recomandat sa aveți la dispoziție un sound system cu niște boxe puternice. Nu exista o petrecere reusita fără puțină muzică pe fundal. Avantajul de a avea boxe la o petrecere în grădină este că toți invitații vor putea sa aleaga muzica pe care vor dansa.

Aveți grijă de mâncare

Dacă organizezi o petrecere în grădină, vei dori să te asiguri că mâncarea este perfectă. Dacă servești mai mult de 10 de persoane, ia în considerare posibilitatea de a căuta să faci ceva diferit. Există o mulțime de resurse online care să te ajute să alegi mâncarea perfectă pentru petrecerea ta. O petrecere reușită nu este posibilă fără un grătar preparat chiar în curtea ta. Orice bucătar amator sau profesionist știe de importanța grătarului și va face alegerea perfectă cand vine vorba de gratare gradina. Nu uitați de desert. Poate că nu pare mare lucru, dar este cea mai neglijată parte a petrecerii. Cum te asiguri că invitații tăi se vor distra cât mai bine? Oferindu-le desertul perfect pentru ei. Gândește-te la invitații tăi și la faptul ca se vor distra pe cinste pana la lăsarea nopții, iar grătarul și desertul de după vor fi singurele lucruri ce le va da energia necesara pentru distracție.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si