Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Chef Foa, prins de polițiști după ce ar fi consumat substanțe interzise. Celebrul bucătar, dus la INML pentru probe

Cunoscutul Chef Foa a fost oprit astăzi în trafic de polițiști pentru un control de rutină. Acesta ar fi ieșit pozitiv la Drugtest la două substanțe de mare risc.

Maria Stiuca,

Chef Foa, prins de polițiști după ce ar fi consumat substanțe interzis

[Sursa foto: Colaj Fotojet]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Celebrul bucătar Chef Foa ar fi fost prins la volan, sub influența unor substanțe interzise, însă, vedeta neagă acuzațiile.

Agenții de poliție l-au oprit în nordul Capitalei pentru verificări de rutină, iar, în urma testării cu aparatul Drugtest, Chef Foa a ieșit pozitiv la două substanțe de mare risc: cocaină și canabis.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Citește și: Percheziții Satu Mare: Peste un kilogram de canabis a fost descoperit la mansarda unei locuințe. Câinele Athos a făcut parte din acțiunea de control

Chef Foa, dus la INML după ce ar fi consumat substanțe interzise. Ce au transmis autoritățile

Polițiștii din cadrul Brigăzii Rutiere au oprit astăzi, 23 octombrie, un autovehicul condus de un bărbat de 41 de ani, pentru un control de rutină.

În urma testării cu Drugtestul, bărbatul ar fi ieșit pozitiv la două substanțe psihoactive, iar, ulterior, acesta a fost dus la INML, pentru prelevarea de mostre biologice.
În același timp, bărbatului i s-a efectuat o percheziție corporală, iar polițiștii au găsit patru țigarete „susceptibile de a conține substanță vegetală, cu miros înțepător”.

De asmenea, s-a înctocmit un dosar penal în cadrul căruia „se efectuează cercetări IN REM (cu privire la faptă) pentru săvârșirea infracțiunii prevăzute și pedepsite de art.

336 alin. 2 din Codul Penal în concurs cu prevederile Legii 143/2000, privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri”, au transmis autoritățile.

Ce a spus celebrul chef și mai multe detalii, în jurnalul de la ora 19:00, prezentat de Christian Sabbagh.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI