Close sidebar
Close sidebar

Chiar daca a implinit 101 ani, munceste in continuare sase zile pe saptamana."Cred că este prea devreme să ieşi la pensie la 65 de ani. Dacă m-aş fi pensionat la 65 de ani, ce aş fi făcut până acum?"

Felimina Rotundo este o batranica de 101 din Bufallo, SUA, care continua sa munceasca sase zile pe saptamana la curatatoria de haine pe care o detine. Acesta petrece 11 ore pe zi la serviciu. Femeie a devenit un fel de celebritate locala dupa ce mai multe televiziuni din America i-au facut publica povestea.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

„Cred că este prea devreme să ieşi la pensie la 65 de ani. Dacă m-aş fi pensionat la 65 de ani, ce aş fi făcut până acum? O luam razna. Muncesc pentru că îmi place să fiu în preajma oamenilor”, a declarat femeia.
Felimina e convinsa ca secretul longevitatii sale sta tocmai in faptul ca are mereu ceva de facut. Ea crede ca multi oameni ies la pensie mult prea devreme si isi irosesc apoi timpul, fara nicio ocupatie.
Întrebată care ar fi vârsta potrivită pentru a ieşi la pensie, bătrâna a precizat că 75 de ani, dar şi atunci numai dacă intervine vreo problemă de sănătate. Femeia încă munceşte la curăţătoria de haine din Buffalo, devenind un fel de mascotă a locului.
Femeia a inceput sa munceasca de cand avea 15 ani, iar curatatoria este o afacere de familie pe care a deschis-o alaturi de sotul sau in anul 1946.

„Cred că este prea devreme să ieşi la pensie la 65 de ani. Dacă m-aş fi pensionat la 65 de ani, ce aş fi făcut până acum? O luam razna. Muncesc pentru că îmi place să fiu în preajma oamenilor”, a declarat femeia. Felimina e convinsa ca secretul longevitatii sale sta tocmai in faptul ca are mereu ceva de facut. Ea crede ca multi oameni ies la pensie mult prea devreme si isi irosesc apoi timpul, fara nicio ocupatie.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Întrebată care ar fi vârsta potrivită pentru a ieşi la pensie, bătrâna a precizat că 75 de ani, dar şi atunci numai dacă intervine vreo problemă de sănătate. Femeia încă munceşte la curăţătoria de haine din Buffalo, devenind un fel de mascotă a locului. Aceasta inceput sa munceascade la varsta de 15 ani, iar curatatoria este o afacere de familie pe care a deschis-o alaturi de sotul sau in anul 1946.

Felimina si-a sarbatorit implinirea celor 101 alaturi de familie si prieteni, la plaja.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI