Ultimul an a fost agitat pentru jurnalista. Ea a divortat de cel care-i fusese sot 20 de ani si, la scurt timp s-a si recasatorit. Apoi, Dana Grecu, devenita intre timp Chera, a uimit multa lume cu inca un anunt: ca e insarcinata cu al treilea copil al sau, la varsta de 40 de ani. Dupa cateva luni, Dana Chera si-a luat si ramas bun de la telespectatori, spunand ca intra in concediu si ca o perioada se va dedica bebelusului sau care trebuie sa vina pe lume in aceasta vara.

Pana sa devina din nou mama, Dana Chera a primit o veste fabuloasa de la fiul sau vitreg, baiatul actualului sau sot. Acesta a terminat in acest an clasa a VIII-a si a fost admis la cel mai bun liceu din Pitesti, colegiul I.C. Bratianu.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Dana Chera are cu primul sau sot, Bogdan Grecu o fata si un baiat, iar acum, cu Adrian Chera, un medic stomatolog din Pitesti, devine mama pentru a treia oara, tot o fetita. 
“Este foarte… ar fi o mare greseala din partea mea sa spun ca viata nu a fost buna cu mine.

Mi-am dorit copii, am avut copii, mi-am dorit o familie, am avut o familie frumoasa multi ani. In clipa in care ne-am golit fiecare sufletul de celalalt ne-am despartit. Decizia a fost a mea”, a marturisit Dana Chera, la tv, cu putin inainte de a pleca in concediu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si