Close sidebar
Close sidebar

China, acuzata ca exporta conserve cu resturi umane in Africa! Gluma de la care a pornit scandalul

China este in centrul unui scandal international de mare amploare. Este acuzata ca in conservele exportate in Africa exista resturi umane.

,


DISTRIBUIE
acest articol

##CITAT75##

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Cadavre marinate, asta se spune ca ar contine conservele de carne exportate de China in Africa. Autoritatile chineze au negat aceste acuzatii si se pare ca totul a pornit de la niste fotografii, in care apar niste cadavre marinate intr-o fabrica de carne.

S-a descoperit ca imaginile sunt vechi de 4 ani si au fost realizate pentru campania de promovare a filmului Resident Evil 6. Acestea au fost realizate in Londra si nicidecum intr-un abator sau fabrica din China.



Fotografiile au starnit revolata oamenilor, iar China acuza presa din Africa pentru faptul ca a incurajat aceste acuzatii.

Un internaut ar fi lansat acest zvon morbid. A publicat imaginile si a scris: "chinezii au inceput sa produca carne conservata din cadavre umane, apoi le vand catre Africa". Scandalul a luat amploare cand un tabloid african a preluat informatia falsa.

" Un tabloid local a scris si a impanzit un zvon fals, cum ca China ar pune carne de om in conservele pe care le trimite la export si le vinde spre
Africa. Este o acuzatie malitioasa si grava, ceea ce este neacceptabil pentru noi. Suntem revoltati si furiosi ca ni s-au adus astfel de acuzatii"
a declarat Yang Youming, ambasadorul Chinei din Zambia, conform Daily Mail.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI