Close sidebar
Close sidebar

China, pregătită să discute cu alte state proceduri pentru recunoaşterea mutuală a vaccinărilor anti-Covid

China este pregătită să discute cu alte state proceduri privind recunoaşterea mutuală a vaccinărilor contra Covid-19, potrivit unui înalt diplomat, informează The Guardian.

Georgiana Balaban,

Vaccinarea anti coronavirus. [Sursa foto: google]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Wang Yi, consilier de stat, a mai declarat că statul chinez este gata să colaboreze cu IOC (International Olympic Commitee) pentru a oferi vaccinuri atleţilor.

Citeste si: Câți români s-au vaccinat în ultimele 24 de ore. Anunțul oficial

China a dezvoltat mai multe vaccinuri împotriva COVID-19

China, care a dezvoltat mai multe vaccinuri împotriva Covid-19, va găzdui Jocurile Olimpice de iarnă în februarie 2022, iar în Tokyo vor acea loc anul acesta JO de vară.

Citeste si: Pașaportul digital de vaccinare, discriminatoriu- acuză AUR. "Se vor crea două categorii de cetăţeni"

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Vaccinurile coronavirus în China. [Sursa foto: google]

Diplomatul a mai spus, la conferinţa sa anuală, că Beijingul are planuri să înfiinţeze staţii de vaccinare anti-Covid pentru a imuniza cetăţenii chinezi aflaţi în alte state.

Programul va fi disponibil în ţările unde condiţiile permit acest lucru.

Citeste si: A început deja valul trei al pandemiei COVID-19? Anunțul specialiștilor

La nivel global, de la finalul anului 2019, când a fost descoperit SARS-CoV-2 în Wuhan (China), au fost înregistrate peste 116 milioane de cazuri de infectare şi mai mult de 2,5 milioane de decese asociate, potrivit datelor Universităţii Johns Hopkins.

Citeste si: Dalai Lama s-a vaccinat împotriva COVID-19! Ce mesaj a transmis marele lider spiritual: „Faceți această injecție!”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI