Tanarul a fost gasit de politisti intr-o stare grava in apropierea unor sine de cale ferata, avea picioarele infescate grav si era deshidratat.
Dupa ce s-a trezit la spital, le-a spus politistilor ca ultimele sapte zile si le-a petrecut intr-un internet cafe, unde a jucat jocuri video fara sa manance sau sa doarma.
Cand a ramas fara bani, a plecat de la internet-cafe, dar nu a mai ajuns acasa din cauza oboselii.
Tatal tanarului le-a spus politistilor ca baiatul plecase de acasa de zeze zile si ca de atunci nu mai stia nimic de el.
Acesta nu este primul caz grav de dependenţă de jocuri video din China. Un tânăr a trăit şase ani într-un internet cafe, iar o familie a încercat să-şi vândă copiii pentru a face rost de bani pentru jocuri. China a deschis câteva centre de reabilitare pentru cei care suferă de această problemă.

Tanarul a fost gasit de politisti intr-o stare grava in apropierea unor sine de cale ferata, avea picioarele infectate  grav si era deshidratat.

Dupa ce s-a trezit la spital, le-a spus politistilor ca ultimele sapte zile si le-a petrecut intr-un internet cafe, unde a jucat  jocuri video fara sa manance sau sa doarma. Cand a ramas fara bani, a plecat de la internet-cafe, dar nu a mai ajuns acasa din cauza oboselii.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Tatal tanarului le-a spus politistilor ca baiatul plecase de acasa de zece zile si ca de atunci nu mai stia nimic de el. Acesta nu este primul caz grav de dependenţă de jocuri video din China. Un tânăr a trăit şase ani într-un internet cafe, iar o familie a încercat să-şi vândă copiii pentru a face rost de bani pentru jocuri.

China a deschis câteva centre de reabilitare pentru cei care suferă de această problemă, scrie go4it.ro.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si