Close sidebar
Close sidebar

China: Un tanar in varsta de 19 ani a fost gasit inconstient pe strada dupa un maraton de sase zile de jocuri video intr-un internet cafe

In ciuda masurilor luate de autoritati, dependenta de jocurile video reprezinta o problema grava in China, in special in randul tinerilor. Un baiat în vârstă de 19 ani a fost găsit inconştient pe stradă după un maraton de şase zile de jocuri video într-un internet cafe.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Tanarul a fost gasit de politisti intr-o stare grava in apropierea unor sine de cale ferata, avea picioarele infescate grav si era deshidratat.
Dupa ce s-a trezit la spital, le-a spus politistilor ca ultimele sapte zile si le-a petrecut intr-un internet cafe, unde a jucat jocuri video fara sa manance sau sa doarma.
Cand a ramas fara bani, a plecat de la internet-cafe, dar nu a mai ajuns acasa din cauza oboselii.
Tatal tanarului le-a spus politistilor ca baiatul plecase de acasa de zeze zile si ca de atunci nu mai stia nimic de el.
Acesta nu este primul caz grav de dependenţă de jocuri video din China. Un tânăr a trăit şase ani într-un internet cafe, iar o familie a încercat să-şi vândă copiii pentru a face rost de bani pentru jocuri. China a deschis câteva centre de reabilitare pentru cei care suferă de această problemă.

Tanarul a fost gasit de politisti intr-o stare grava in apropierea unor sine de cale ferata, avea picioarele infectate  grav si era deshidratat.

Dupa ce s-a trezit la spital, le-a spus politistilor ca ultimele sapte zile si le-a petrecut intr-un internet cafe, unde a jucat  jocuri video fara sa manance sau sa doarma. Cand a ramas fara bani, a plecat de la internet-cafe, dar nu a mai ajuns acasa din cauza oboselii.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Tatal tanarului le-a spus politistilor ca baiatul plecase de acasa de zece zile si ca de atunci nu mai stia nimic de el. Acesta nu este primul caz grav de dependenţă de jocuri video din China. Un tânăr a trăit şase ani într-un internet cafe, iar o familie a încercat să-şi vândă copiii pentru a face rost de bani pentru jocuri.

China a deschis câteva centre de reabilitare pentru cei care suferă de această problemă, scrie go4it.ro.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI