Cererea pentru locuințe cu chirie în Otopeni este în continuă creștere. Și asta pentru că orașul e în continuă dezvoltare. În cazul în care nu găsești chirie în Otopeni în cartierele noi, o soluție optimă ar fi blocurile reabilitate.

Cauți chirie în Otopeni? Ar trebui să te orientezi și către locuințe mai vechi. Căci blocurile reabilitate termic au o serie de avantaje de luat în seamă.

De ce să alegi chirie în Otopeni în blocuri reabilitate

Unul dintre marile avantaje ale blocurilor reabilitate este reducerea substanțială a facturii la încălzire. Este, din păcate, și unul dintre motivele pentru care prețurile la chirie în Otopeni în blocuri reabilitate termic sunt ceva mai mari decât în rest. În unele cazuri, prețurile le egalează și chiar le depășesc pe cele din construcțiile noi.

Citeste si: Cele mai bune aperitive pentru masa de Revelion

Pe de altă parte, la orice tranzacție imobiliară este obligatorie prezența certificatului energetic. Iar acesta face ca locuințele cu chirie în Otopeni care au beneficiat de reabilitare termică să fie în avantaj față de restul. Chiar dacă prețul este mai ridicat. În plus, cei care doresc să cumpere un apartament nu mai țin cont de poziționarea acestuia la parter sau la ultimul etaj.

Odată cu reabilitarea termică, acestea nu mai reprezintă inconveniente.

În ce constă reabilitarea termică

Reabilitarea termică a unui bloc sau sprijinirea eficienței energetice nu înseamnă numai învelirea clădirii în materiale izolante. Iată ce ar trebui să includă:

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

-izolația termică și hidroizolarea exteriorului clădirii include pereții, ferestrele, tâmplăria, acoperișul, subsolul, dar și măsuri de consolidare la nevoie

Citeste si: Cum va fi vremea de Revelion 2021? Anunțul de ultimă oră al meteorologilor

-modernizarea instalaţiei de încălzire și distribuire de apă caldă

-modernizarea sistemului de încălzire, inclusiv instalarea unor sisteme alternative de producere a energiei din surse regenerabile

-înlocuirea corpurilor de iluminat din spațiile comune cu surse cu eficiență energetică ridicată

-unde este cazul, înlocuirea lifturilor, a circuitelor electrice în părțile comune.

Citeste si: Ce nu trebuie să mănânci de Revelion 2021? Alungă norocul pentru tot anul care vine


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si