Prețurile din piața imobiliară sunt în continuă schimbare. În marile orașe din țară chiriașii trebuie să scoată din ce în ce mai mulți bani pentru fiecare lună de chirie.

Spre disperarea chiriașilor, prețurile au crescut chiar și cu 50 de euro în comparație cu aceeași perioadă a anului trecut. Iată cu cât poți închiria o garsonieră sau un apartament în cele mai mari orașe din țară. 

Citește și: Creditul ipotecar, o soluție eficientă pentru cei care doresc să-și cumpere o locuință

chirii, piata imobiliara, chirii cluj, chirii bucuresti

Chiriile, mai scumpe de la an la an

Fiind centre universitare și având posibilități mai mari de angajare, o mulțime de tineri aleg să se mute anual în cele mai mari orașe din țară. Prin urmare, cererea pentru chirii este în continuă creștere.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Spre deosebire de vara anului trecut, proprietarii au majorat și cu 50 de euro chiriile, arată o analiză realizată de o agenție imobiliară din țara noastră.

Prin urmare, în București chiria lunară pentru o garsonieră a crescut la 350 de euro, de la 300 de euro, cu cât se închiria în medie o garsonieră în aceeași perioadă a anului trecut. În ceea ce privește un apartament cu două camere, care se închiria în 2023 cu 450 de euro, acesta este listat acum la 520 de euro pe lună.

Și în Cluj-Napoca apartamentele și garsoniere se închiriază pentru mai mulți bani, acestea fiind chiar mai scumpe decât în Capitală.

Cei care vor să închirieze o garsonieră trebuie să scoată în medie 350 de euro, în timp ce prețurile pentru un apartament cu 2 camere depășesc lejer 550 de euro.

Puțin mai reduse sunt chiriile în orașe precum Brașov, Iași sau Constanța, scrie digi24.ro. Aici o garsonieră poate fi închiriată cu 320, respectiv 300 de euro. În ceea ce privește un apartament cu două camere, în Iași acesta încă poate fi închiriat pentru 400 de euro pe lună.

Citește și: VIDEO "Voi declanșa un referendum local". Nicușor Dan aruncă bomba imediat după rezultatele votului din 9 iunie 2024 pentru Primăria Capitalei

chirii, piata imobiliara, chirii cluj, chirii bucuresti


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si