Central News

Mohamed Amrani, unul dintre cei mai renumiti medici chirurgi din Marea Britanie, se afla in plin proces dupa ce a fost acuzat ca in perioada 2001-2014 a agresat patru femei, mamele pacientilor sai.
Agresiunile au avut loc in cabinetul medicului, iar cele patru femei nu au avut curaj sa-l reclame pe medic, deoarece copiii lor se aflau internati in spital, grav bolnavi.

"Imi esti datoare pentru ajutorul pe care ti l-am acordat. Sa nu uiti niciodata, imi esti datoare", le spunea Mohamed Amrani victimelor sale.
Din punct de vedere profesional, femeile nu au nimic sa ii reproseze medicului, despre care au declarat ca este "un chirurg extraordinar care le-a salvat viata copiilor".
Un proces este acum in curs de desfasurare, iar medicul risca ani grei de puscarie, daca va fi gasit vinovat, scrie Daily Mail. 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: O filmare din Coreea de Nord arată ce pățesc niște fete care au fost prinse uitându-se la filme sud-coreene. Imaginile au provocat șoc- antena3.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si