Close sidebar
Close sidebar

Chitaristul Bogdan Giurea, internat la psihiatrie după ce a amenințat pe Facebook că vrea să-și pună capăt zilelor

Mai multe persoane au alertat oamenii legii prin repetate apeluri la 112, după ce chitaristul Bogdan Giurea a anunțat pe Facebook că vrea să-și încheie socotelile cu viața.

K.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Bogdan Giurea a făcut o postare pe Facebook în care a declarat că are probleme la serviciu, respectiv la Teatrul Alexandru Davila, acolo unde lucrează, dar și probleme cu mama lui care este bolnavă. Mai mult, artistul și-a luat chiar "adio" de la prieteni pe rețeaua de socializare.

Citeste si: Un cunoscut om de afaceri din Iași s-a sinucis. S-a aruncat de la etaj, chiar lângă firma pe care o deținea

Citeste si: Vestea BOMBĂ a momentului! Liviu Dragnea poate să iasă din închisoare!

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Polițiștii de la secția 3 au pornit în căutarea bărbatului, luând la rând sălile de jocuri de noroc pe care acesta le frecventa, plus alte locuri publice.
Acesta a fost găsit în Expo Parc, într-o stare fizică bună, dar agitat. Bogdan a fost dus la secție apoi, preluat de o ambulanță și dus la Spitalul Județean 2, respectiv secția de psihiatrie, unde a fost internat pentru consult și tratament de specialitate.

Citeste si: VIDEO| Val de acuzații la citirea moțiunii de cenzură, care va fi votată pe 10 octombrie

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI