Potrivit procesului intentat miercuri de avocata Gloria Allred, Chris Brown este acuzat ca s-a numarat printre persoanele care au conspirat, au ajutat si au asistat la violurile care ar fi avut loc la acea petrecere.

„Acesta este unul dintre cele mai oribile cazuri de abuz sexual pe care le-am vazut. Clienta noastra, pe care o vom numi Jane Doe, a fost traumatizata grav de ceea ce i s-a intamplat”, a spus avocata la o conferinta de presa care a avut loc miercuri.

Potrivit plangerii inregistrate de Allred, obtinuta de Billboard, Jane Doe a participat la un concert la 1 Oak din West Hollywood, in urma caruia a fost invitata sa mearga la o petrecere la un studio de inregistrari unde lucrat Brown si rapperul Young Lo – al carui nume real este Lowell Grissom Jr. Dupa ce a ajuns acolo, acesteia i-ar fi fost confiscat telefonul mobil, pentru ca Brown nu permitea accesul cu telefoane mobile in studio. Doe sustine ca telefonul nu i-a fost dat inapoi nici atunci cand a spus ca vrea sa plece. Apoi, ar fi fost fortata sa mearga la locuinta lui Brown pentru a isi recupera telefonul.  

La locuinta lui Brown, potrivit reclamantei, au fost puse la dispozitia invitatilor bauturi alcoolice si droguri

ilegale intre care s-au numarat cocaina, marijuana si drogul Molly. Doe sustine ca Brown le-a dat femeilor invitate, inclusiv ei, cate o pilula umpluta cu un praf alb si le-a indemnat sa le inghita pentru „a se simti bine”. Doe ar fi refuzat si ar fi incercat sa se izoleze.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Reclamanta mai sustine ca Brown si Grissom aveau arme de foc si ca a fost intimidata de comportamentul general agresiv din acea locuinta.

Intre timp, mama lui Jane Doe a localizat-o pe aceasta prin intermediul unei aplicatii mobile si a apelat politia. insa, Brown ar fi refuzat accesul politiei pe proprietatea sa. Politistii ar fi plecat, lasand petrecerea sa continue. Doe a precizat ca Grissom a refuzat sa ii inapoieze telefonul mobil. Apoi, lucrurile au degenerat, potrivit lui Doe, care a sustinut ca a fost violata de mai multe ori de Grissom.

Brown, Grissom si alti parati sunt acuzati de Doe, intre altele, de agresiune sexuala, violenta si provocare intentionata de suferinta emotionala. Brown, in mod special, este acuzat de neglijenta ca proprietar al locului unde ar fi avut loc abuzul.

Reprezentantul lui Chris Brown nu a oferit un punct de vedere. 

Sursa: news.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si