Pe 6 noiembrie, Sala Palatului va răsuna de acordurile unor piese precum „Living Next Door to Alice” sau „If You Think You Know How To Love Me”, interpetate de legendarul Chris Norman. Aflat pentru a doua oară în țara noastră, interpetul abia așteaptă să revadă publicul din România și este entuziasmat de întâlnirea cu fanii săi.

Citește și: VIDEO- Nicolae Botgros, aniversare cu 7.000 de oameni. Dirijorul Orchestrei Naționale Lăutarii de la Chișinău și-a sărbătorit vârsta de 70 de ani pe scenă

„Prima dată am fost în România în 1983 cu Smokie, a fost prima dată când am cântat acolo și publicul a fost minunat. De fiecare dată când am fost acolo, de atunci, m-am simțit extraordinar.”

Radu Groza, organizator: „O să fie Ovidiu Lipan țăndărică în concertului trupe și o să fie 2 ore de concert Chris Norman cu trupa sa de care să ne bucurăm cu toții.”

Organizatorii au început pregătirile pentru a-l întâmpina așa cum se cuvine pe Chris Norman

Până la sosirea lui, organizatorii au început să definitiveze detaliile legate de spațiul în care va locui artistul în cele 4 zile pe care le va petrece la București. Iar alegerea apartamentului nu a fost deloc una ușoară.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

Radu Groza, organizator: „Alegerea a fost destul de dificilă pentru că Chris are nevoie de un loc în care să simtă el bine, să fie spațios, în același timp să fie opac totul, să se poată închide să nu se vadă lumina deloc și în același timp ne gândeam să fie și aproape de sala de spectacole.”

Apartamentul, care de azi înainte va prelua numele artistului, are o suprafață de 130 de metri pătrați, 3 dormitoare și 2 băi.

Chris Norman și-a dorit suficient de mult spațiu astfel încât să poată repeta fără să fie deranjat, dar s-a dovedit a fi un artist foarte modest din punct de vedere al pretențiilor.

Radu Groza, organizator: Nu are cerințe deosebită. Nu vrea să mănânce după ora 10:00, asta ne-a spus și la Cluj și aici. Vrea să mănânce numai în cameră. Vrea să poată să asculte muzică, să mai repete în cameră.”

Cei care își doresc să vadă live interpretarea fostului lider al formației „Smokie” mai au foarte puțin timp să își achiziționeze biletele, căci cererea este mare. Prețul acestora pornește de la 250 de lei.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si