Close sidebar
Close sidebar

Cimitir din Romania, devastat de hoti!

Cimitirul Pomenirea din Arad a fost calcat de hoti! Dupa ce s-a bronzul de pe morminte, hotii au pus ochii pe altceva: acumulatorii stalpilor de iluminat de pe aleile cimitirului!

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Dupa ce au taiat lantul de la poarta cimitirului, hotii au furat 21 de acumulatori ce erau montati in cutiile de la baza stalpilor de iluminat.

Citeste si: S-a tăiat ajutorul de încălzire. Ce venituri vor primi românii în această iarnă? Oamenii sunt revoltați- kanald.ro

Citeste si: Iancu a reacționat, când a aflat că Beni vrea să meargă la nunta lui: „Nu poate veni oricum”- wowbiz.ro

Citeste si: Horoscop săptămânal 28 octombrie- 4 noiembrie 2024 cu Mihai Voropchievici. Zodiile care au noroc garantat la bani- antena3.ro

"Noi am constatat lipsa acestor acumulatori sambata, 16 decembrie, dupa-amiaza. Am observat ca poarta a fost fortata si lantul taiat, dar si 21 de cutii vandalizate, din care au disparut acumulatorii. Am declarat imediat la politie faptul ca a avut loc o intrare prin prin efractie si vom vedea in ce masura ne putem constitui parte civila. I-am anuntat si pe cei de la Elba despre incident.

Pana acum, in total, au disparut 30 de astfel de baterii", a declarat pentru Jurnal aradean/Aradon, Tiberiu Ciul, directorul Gospodariri Comunale Arad.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI