Nu se tem de schimbare

Vanzatorii de succes nu se tem de schimbare si nu au nicio problema sa-si ia un alt job, daca simt ca unde lucreaza nu mai pot sa evolueze din punct de vedere profesional. Daca si tu muncesti in vanzari si ai ajuns la concluzia ca nu mai poti progresa profesional, poate ca ar merita sa faci o schimbare radicala si sa gasesti un post care sa te ajute sa cresti in cariera.

Un asemenea job ar putea sa fie unul de fotograf hotelier. Photohotel, o companie europeană de fotografie turistica hoteliera, se afla in permanent in cautare de candidati dornici sa lucreze ca fotografi hotelieri. Candidatul ideal ar trebui sa aiba calitati de vanzator.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Ca sa afli mai multe detalii detalii jobul de fotograf hotelier si despre compania de fotografie turistica hoteliera, care este activa in Romania, Grecia si Spania, nu trebuie decat sa scrii pe Google "pareri Photohotel”.

Pun pret pe respect

Angajatii care au succes in vanzari sunt extrem de respectuosi cu clientii. Vanzatorii de top inteleg ca timpul clientilor este extrem de important, asa ca ii trateaza foarte bine pe cei interesati sa cumpere un produs  sau un serviciu.

Au initiativa

Un vanzator interesat sa aiba rezultate nu are nicio problema sa actioneze, chiar daca nu primeste niste ordine precise in acest sens.

Un asemenea vanzator stie tot timpul ce are de facut ca sa atinga obiectivele sale si pe cele ale angajatorului. In afara indeplinirii unor obiective, un vanzator de top se concentreaza si pe stabilirea unor relatii puternice cu clientii sai, deoarece este constient ca doar asa va avea succes pe termen lung.

Insista

Asa cum nu se tem de schimbare, cei mai buni dintre vanzatori nu se sperie nici de refuzuri. In cazul in care nu stiai, si vanzatori buni primesc foarte multe refuzuri. Dar le este foarte usor sa le depaseasca. Pentru ca insista. Si insista. Deoarece stiu ca doar asa pot ramane implicati, cu adevarat, in procesele de vanzare.

Sunt pasionati

Vanzatorii de succes isi iubesc joburile. Sunt pasionati de ceea ce fac si de produsele sau serviciile pe care le au de vandut. De asemenea, vanzatorii de top sunt foarte atasati si de compania pentru care lucreaza.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si