Close sidebar
Close sidebar

Cinci militari americani internati de urgenta in trei spitale din Romania

Cinci militari americani care participa la exercitiul multinational Saber Guardian au ajuns in ultimele 24 de ore la spitale din judetele Valcea si Sibiu si din Bucuresti, dupa ce li s-a facut rau, posibil din cauza caniculei.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Trei militari americani de la exercitiul multinational Saber Guardian au ajuns la Spitalul Judetean din Valcea, marti seara, acuzand in special dureri foarte mari de cap. Doi dintre cei trei au fost transferati la Sibiu si unul la Bucuresti. Miercuri, alti doi militari au fost internati la spitalul din Valcea.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Potrivit doctorului Dan Ponoran, atat starea militarului transferat la Bucuresti, cat si a celor doi militari internati la Valcea este buna.

Doi dintre militarii de la Valcea au fost adusi la Sibiu, pentru ca la Valcea este stricat computerul tomograf si era nevoie de aceasta investigatie medicala, a explicat directorul Spitalului Judetean Sibiu, Cornel Benchea.

Saber Guardian 2017 (SG17), cel mai mare exercitiu militar desfasurat in regiunea tarii noastre, care cuprinde 25.000 de militari, din 22 de tari aliate si partenere, condus de Fortele Terestre ale Statelor Unite din Europa (USAREUR), se desfasoara pana in 20 iulie, pe teritoriile Bulgariei, Romaniei si Ungariei, informeaza un comunicat al Ministerului Apararii Nationale (MApN).

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI