Close sidebar
Close sidebar

Cinci romani si-au pierdut viata intr-un accident rutier produs in Olanda. Microbuzul in care se aflau acestia a fost spulberat de un camion

Cinci cetateni romani si-au pierdut viata intr-un accident rutier produs pe o sosea din Olanda. Accidentul s-a produs ieri dupa - masa.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Romanii se aflau intr-un microbuz ce se deplasa pe o sosea intre localitatile Helmond si Deurne. Microbuzul in care se aflauy a fost spulberat efectiv de care un camion.

Vinovat pentru producerea accidentului se face soferul microbuzului. Acesta a pierdut controlul directiei masinii si a ajuns pe contrasens, acolo unde a intrat din plin intr-un camion.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Impactul a fost atat de puternic incat microbuzul a fost efectiv distrus. Pasagerii din interior, majoritatea romani, au ramas incarcerati intre fiarele contorsionate.

Cei care au vazut cum s-a produs accidentul, au sunat la numarul de urgenta si la fata locului au ajuns mai multe echipaje de pompieri, ambulante, dar si un elicopter.

In urma impactului, o romanca de 24 de ani si alti patru romani cu varste cuprinse intre 27 si 37 de ani au murit pe loc.

Inca patru persoane sunt ranite grav si sunt in stare critica. Printre victime se numara si soferul camionului.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI