In urma cu doua zile s-a incheiat primul sezon al show-ului Exatlon Columbia, cu victoria lui Jose Rodriguez, de 24 de ani. Acesta a invins-o in finala pe Isabel, pe care a intrecut-o in proba sportiva.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Jose Rodriguez practica parkour de circa 10 ani, acest lucru ajutandu-l sa dovedeasca faptul ca e cel mai rapid pe traseu. De asemenea, el a fost extrem de bun si la finalizare in probele sportive.

Citeste si: Razboinica Naomi, "antrenata" de Giani Kirita inainte de Exatlon! Ce sfat i-a dat "vulturul" inainte sa plece in Dominicana

Victoria lui Jose confirma regula nescrisa ca marii campioni ai show-ului Exatlon provin din randul barbatilor. Practic, nici o femeie nu a reusit sa-si adjudece marele premiu, in nici o tara unde a fost difuzat acest reality-show. Exatlon s-a difuzat pana acum in tari precum: Brazilia, Mexic, Romania, Statele Unite sau Columbia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si