Close sidebar
Close sidebar

Cine este amanta lui Vladimir Putin și de ce a dispărut subit. Cei doi au împreună trei copii

Alina Kabaeva este bruneta care a reușit să intre în inima lui Vladimir Putin. Cei doi s-ar fi cunoscut în anul 2008 și au împreună trei copii.

Diana Bostan,

Amanta lui Vladimir Putin.


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Tot în 2008 au apărut mai multe zvonuri legate și de o presupusă căsătorie. Iată motivul pentru care Alina a dispărut din viața publică.

Cei doi au o relație de mai bine de zece ani

Deși dovezile sunt clare, președintele Rusiei, Vladimir Putin, nu a recunoscut niciodată că ar avea o relație cu Alina.

Citeste si: Miss Ucraina 2015 a renunțat la haine scurte, a luat arma și a intrat pe câmpul de luptă. Anastasiia Lena își apară patria

Citeste si: Hackerii au atacat site-ul agenției naționale de presă TASS și cere oprirea știrilor false

Alina Kabaeva este numele femeii care i-ar fi furat inima preşedintelui Rusiei. Nu este model, ci este una dintre cele mai titrate sportive din istorie la gimnastică ritmică.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Frumoasa şatenă ar fi intrat în atenţia lui Vladimir Putin în anul 2008, iar ulterior a primit şi un mandat de politician în Duma de stat a Rusiei. În acelaşi an, au apărut informaţii cum că cei doi urmează să se căsătorească.

Din această idilă au rezultat și trei copii

În 2013, Vladimir Putin a anunţat oficial că divorţează de soţia sa. Zvonurile despre idila amoroasă cu Alina au luat amploare.

Citeste si: MAE anunț pentru cetățenii români de pe teritoriul Federației Ruse: Este recomandat să părăsească Rusia cât mai curând

Citeste si: Strategia nucleară a Rusiei: Situațiile în care Vladimir Putin ar lansa un atac nuclear

Mai mult, doi ani mai târziu presa a început să scrie că gimnasta ar fi născut o fetiţă, iar tatăl ar fi chiar Vladimir Putin. În plus, preşedintele Rusiei ar fi mutat-o pe amanta sa în palatul lui din oraşul Sochi.

În 2019 presa a anunțat că Alina este din nou însărcinată și că ar fi născut doi băieți gemeni.

După acest eveniment, fosta gimnastă a ieșit din viața publică, până anul trecut când a avut o apariţie televizată pentru a comenta cele întâmplate la Olimpiada de la Tokyo. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI